Finalen på sockstatus!

Sockstatus: 23 av 23

Igår kväll blev min julkalender färdig, så nu hänger 23 hemstickade små sockar på ett snöre över halva vardagsrummet. Det börjar på väggen ovanför tvn, där hänger min tyska jättejulstrumpa jag fick av morfar när jag var ett vårtsvinsbarn, och fortsätter bort över tvn, soffbordet och soffan, och sitter fast i gardinwiren ovanför fönstret. Det ser jätteroligt ut om man står på parkeringen :)

Efter jobbet idag ska jag och prinsen åka till Allum och shoppa till vår julkalender. Såå roligt :) Och så hoppas jag på mitt paket från Tomten på Teknikmagasinet, två julklappar till grabbar i mitt liv och en till mig själv, fast jag får öppna min så fort den kommer. Jag har beställt en mobilväska (egentligen en mp3spelarväska) av det fashionabla märket Golla. Jag vet, jag vet, men det heter faktiskt så på allvar! Den är i brun manchester, och matchar mina nya kläder perfekt.

Jag har förresten köpt ett par gröna jeans :)

I början på december kommer nästa paket, och där är julklapp till granninnan och prinsens bror. Och en liten till mig och prinsen som ska sitta på sovrumsdörren.

Kommentarer
Postat av: Hanna ^^

åh, golla har dom finaste (och dyraste) väskorna för mobiler, mp3 och laptops!! =)

2007-11-29 @ 09:53:42
URL: http://hannaofsweden.blogg.se
Postat av: Monica Hansen

Jag kolla på Golla, de var fina!

Kul idé med strumporna:)

2007-11-30 @ 11:15:38
URL: http://intestickbloggen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0