Väder

Är inne på www.tv4vader.se och kollar läget i Zilina, dit vi ska i Slovakien. Så var jag tvungen att kolla lite ställen där jag varit på semester. Södra frankrike 16-18 grader och sol. God Jul hälsar Sverige. Urrk!

Dom kallar mig blixten / Bildkavalkad IV

Jag har inte bara hunnit läsa lite i min nya jättefina bok, jag har stickat färdigt marssockorna också! Dom blev sååå fina! Även om höger och vänster inte är exakt lika stora, och jag kanske inte fäst alla trådar riktigt än, så vet jag nånstans långt där inne, att jag älskar mina nya sockar! Och jag tycker att jag är väldigt duktig! (Nu börjar det låta lite Mia Törnblom om mig). Jag är iallafall stolt över mig själv.

image150

image151

Bildkavalkad III

Och till sist! Jag åkte till Rusta för att köpa en mascara, såg att de hade rea denna veckan. Det var inte bara på L'oreal mascara som var billigt, jag fyndade även den här!

image149

159 pengar! Jag var bara tvungen. Läste i nån blogg för längesen att den ska vara bra. Nu ska jag sätta mig och klappa på den en stund, och sen kanske jag läser lite. Den är så fin!

Som sagt, Rusta Partille har rea!

Bildkavalkad II

Min bror och min sambo förvaltar gemensamt Folkan Fräulein, som är en bestämd dam som gillar hårda tag. Vi älskar henne allihop!
 Här kommer en liten hälsning från henne!

image148

Bilden är tagen inifrån min egen bil, det snöar så mycket ute att jag inte ville ta fram mobilen...

Bildkavalkad I

Först och främst vill jag bara visa hur glad lilla lillasyster blev för sin keps (det är faktiskt en Emilkeps om man frågar henne) som hon fick av broren när hon fyllde tre i fredags

image147

Snart bär det av!

På torsdag, fem över sex är det sista incheckning, och då bär det av till slovakien!
Jag är helt nervös, det är inte alls likt mig. Det kan ha att göra med sällskapet, och historierna man hört innan.
Jag, som aldrig packar förrän ett par timmar innan jag åker, har ställt fram resväskan, bestämt vilka kläder jag ska åka i, sorterat sminket jag ska ha med mig, packat schampo, deo och tandborste. Helt sjukt! Idag ska jag kanske köpa en ny mascara, stryka vita skjortan, noppa ögonbrynen och skrämma bort lite päls på benen (för jag köpte ju nya nylonstrumpor till min resa häromdan).


Snö

och snö

och mera snö

och ännu mera snö

och till slut. ÄNNU mera snö.

Skulle det inte regna på eftermiddan?


Jag får nog kolla min adress en extra gång... Sa nån nordpolen?

Jag är sjukt oinspirerad i all snön. Jag vill ha jul. Jag vill inte sticka. Jag vill öppna julklappar, äta skinksmörgås (som jag inte ens tycker är så gott), klä granen och åka pulka.

Hoppas jag kommer hem från jobbet sen! Stackars posttjejen hade fastnat i massa backar idag, och det var massa blåljus nere i tingstadtunneln förut. hrmmm...

Mycket som hänt i helgen!

Jag har gjort så lite fast ändå så mycket. Hur har jag inte hunnit med att starta datorn knappt?

I fredags fyllde lilla lillasyrran tre år. Tre hela år. Hon är en stor tjej nu. Pappa lagade som vanligt jättegod mat. Jag hade köpt självlysande stjärnor i födelsedagspresent till henne, och jag tror hon blev glad. Hon ska sätta dom i taket när hon och stora lillasyrran ska flytta till sina egna sängar för stora barn!
broren hade köpt världens raraste lilla klädkit till henne, och gladast blev hon nog för sin Emil-keps! Hon har nog inte tagit av den än :)

I sändags var jag och tittade när stora lillasyrran sjöng med sin kör i kyrkan. Hon är så fin! Hon stod längst fram och sjöng nästan hela tiden, fast hon bara är fem år och alla andra barnen minst sex år.
Lilla lillasyster var inte lika impad av sin storasyster, hon stod i pappas knä och kollade läget. Plötsligt, när hon står och drar pappa i håret, utbrister hon. - Men pappa! Du har ju hål i huvet!
Hon hade hittat pappas mindre hårbeklädda del av huvudet :)

Fick bassning av pappa för att jag hade uttryckt vad jag kände om nån här. Nu har jag ordnat det.
Men jag tänker alltid tycka att prästen i Hyssna församling är en svinpäls. Det är han som leder slaget mot homoäktenskapen. Det är så man skäms!

Måste säga också....

Jag är sjukt stolt över min bror. Han är trubadix idag! Sjuuukt stolt. Så cool kille han är.

Humöret fixat!

Inte nog med att prinsen vägrade gå upp. Sen bestämde vi att vi skulle åka till prinsens föräldrar och säga glad påsk. När vi kom dit hade prinsens mamma bestämt sig för att vara sur. Och vi kom bara dit i slutet av månaden för att få pengar. Så det så. Glad påsk på dig själv. Men hon blev glad sen igen, och prinsens pappa var lika glad som alltid!

Sen åkte vi till Allum en sväng, och där hittade jag en ny kjol och två par nylonstrumpor inför Slovakienresan, och en jättefin och faktiskt billig sportbag till mina gym- och simäventyr!
Humöret på topp igen!

Och så när vi kom hem hade prinsen lurat mig, så jag fick också påskägg till slut. Mums!

Glad Påsk!

Glad Påsk alla bloggläsare! Jag har firat morgonen med fattiga riddare och lite dominostickning. Myst för mig själv eftersom prinsen vägrar gå upp. Jag känner att det snart kommer kosta mig mitt goda humör. Ingenting blir ju gjort och så blir han bara stressad!

Åh!

Jag är så nöjd med mig själv denna morgon. Jag höll på att ladda hem en skiva till broren. Men det sket sig. Så jag Googlade de hela, och det finns fler galningar än jag i världen. Nu har jag laddat hem både CD-kvalitet och mp3. Alldeles lagligt, och alldeles gratis!
Tillochmed omslaget finns med. Hoppas jag har brännskivor hemma. Broren kommer bli sååå glad!

Dregel!

Sitter och paralellsurfar lite på ravelry, och vad hittar jag där?
Jo, den coolaste kjolen! Jag blev genast mycket sugen. Undra om farligkorvsflickor som jag kan ha en sån?

Inte jättemycket nörd

Annelas blogg hittade jag ett kuligt test!



Discobuss

Jag är ju som dom flesta vet väldigt förtjust i min lilla bil Morran. Hon har fått en fin hatthylla klädd i röd krossad plysch, tonade bakrutor och baslåda värd namnet. Dagens band i min lilla dunkadunkabuss är Balkan Beat Box som är sjuuukt coola. Jag skrämmer hela bilkön vid Tingstadtunneln med mitt etnodunk :)

Poängen var egentligen att jag tror att Morran är sjuk. Fläkten låter som en sovande Bullterrier. Ska kolla i eftermiddag om lite 556 hjälper...

Morran på äventyr

Idag hade en av våra (klantiga) tekniker åkt till Vänersborg med en tom modemkartong. Då fick jag och Morran rycka ut på expressuppdrag, så vi har varit i Borås idag och dejtat brandmän från Värnamo. Han hade blåljus och grejer på sin bil! Morran var så impad av honom!

Askonsdagen

Enligt svensk folktro är det idag askonsdagen. Men se, vi har fel! Enligt kyrkan inföll i år askonsdagen den 6e februari, 40 dagar före påsk. I kyrkan kan man få ett kors av aska i pannan av prästen för att påminna oss om att vi är komna av stoft och skall stoft åter bliva.

Idag är det enligt kyrkan istället dymmelonsdagen, då inleds påskfriden. Ordet kommer ifrån att kläpparna i kyrkklockan, som vanligtvis är av metall, ersattes av dito i trä för att dämpa ljudet och markera att långfredagen snart skulle komma. Det måste varit deppigt värre denna veckan i ett äldre Sverige.

Imorgon däremot är det skärtorsdag. Jag har en känsla av att jag nog kommer vara den enda med fräknar på kinderna på mitt jobb! Grabbarna är lite för coola för sånt :)

Skärtorsdagen firar vi för att Jesus instiftade nattvarden (det där med sista måltiden och så)
Namnet kommer från, jag citerar:  "Namnet kommer av "skära" som förr betydde "rena", vilket syftar på att Jesus tvättade lärjungarnas fötter före deras sista måltid" (www.wikipedia.se) Tvätta fötterna oftare borde många människor.

Och så har vi ju det där med blåkulla på skärtorsdagen, jag citerar Wikipedia igen:
"Dagens häxor associerar även färden med rening, i så motto att den eld som erbjuds i Blåkulla kan befria dem från den klåda, som vissa kvalster med "skärtor" likljudande benämning orsakar."

Man kan kanske utgå från att häxorna levde smått promiskuöst?

Slut på påsklektionen för idag!

No pain no gain

Som dom säger. Det finns nog inte nånstans jag inte har lite ont idag förutom vänster hand. Jag och broren var och simmade i Åbybadet igår, och jag hade träningsvärk redan när jag somnade igår kväll :) Men det var riktigt trevligt. Roligt att göra nånting med bara broren ibland som inte innefattar jobb eller småsyskon. Det händer inte för ofta. Men nu ska vi försöka simma iaf två gånger i veckan hoppas jag.

Igår när jag kom hem så väntade ett Jiffykuvert med pärlor! Dom var precis så coola som jag tänkt! Jag vet inte hur vetenskapligt och anatomiskt korrekta mina stickmarkörer är, men så här ser dom ut:

image146

Stenåldersteknik?

Jag kommer ihåg att mamma betalade med en sånhär grej en gång för typ 100 år sen... Idag var det min tur!

322402-145

De har bytt ägare på vårt stammislunchhak, och det verkar inte som de fått igång länken till kortmaskinen än :)
Sjukt fräsch lunch dock, nytt gott bröd, kalaspasta och värsta snygga salladsbuffén. Hoppas de håller stilen!

Just det ja!

Idag kommer nog mina pärlor! Jag trodde de skulle komma i fredags, men det hände inte. SÅ när jag simmat klart ikväll väntar nog brev!

Female power?

Nu har jag varit med jobbets V70 på besiktningen. Det är allas lilla hatbil, det är helt legitimt att hoppa i guppen och så. Jag trodde aldrig den skulle gå igenom, men med min obetalbara charm fick jag rent papper. Nu ska vi skynda oss att sälja den :D

Kvart över sex i morse

ringde min klocka. Jag tänkte jag skulle vara på jobbet klockan sju så jag och broren kan åka och simma klockan fyra. Men nej. Då ser det ut så här ute!

image144

Det tog en kvart att få rent bilen från snö och is, och sen tog det över 20 minuter att köra till jobbet. Det brukar ta 10-12 minuter i vanliga fall.
Jag som köpte en ny vårkappa igår! Det måste ha nåt med karma att göra. undra vad jag gjort?

Jag tror jag får lugna ner mig lite med stickandet, för när det var kallt i morse hade jag faktiskt riktigt ont i handen. Inte så käckt.

Snart ska jag åka och besiktiga firmabilen. Det ska bli spännande. Kopplingen är död typ och resten är skräp. Men den är ren och fin, eller den är nog inte det när jag kommer fram :)

Quentin Tarantino

Igår som sagt gav vi Quentin Tarantino en chans efter nederlaget med Rambo (prinsen tyckte Rambo var spännande). Jag älskar Quentin Tarantino. Hela filmen har nån sorts pseudohandling som visar sig vara totalt irrelevant i slutet. Mums! Jag gillar coola brudar, jag gillar störda män och jag gillar muskelbilar. Death Proof överträffar tillochmed Reservoir Dogs i konsten att handla om något som inte behandlas egentligen.
Se den om ni gillar!

Tilläggas bör också att det finns flera lustiga referenser till Kill Billfilmerna!

Röten film!

Jag har precis, i kulturens namn, tittat på vad jag tror är den sämsta filmen nånsin. Jag och prinsen passar kidsen idag eftersom pappa och elaka styvmor är på (grill)kväll hos vänner. Då tänkte vi att vi skulle passa på att kolla på den nya Rambofilmen. Jag menar, den kan ju inte vara sämre än dom andra?
Efter en timmes (den var bara en timme) tittande på blodsplatter, avramlade huvuden, gerillasoldater i pilotbrillor och manliga maskingevär är jag av en annan åsikt. Det var det värsta. Alla kategorier! SJukt att en film med det uplägget ens får en budget. Nu ska vi ge den senaste av Quentin Tarantino (också en mästare på övervåld, men det gillar jag:) en chans!

Vampyrerna!

Igår var jag på Östra Sjukhuset och träffade vampyrerna på Droppen. Det råder akut blodbrist i Göteborg, de har mindre än halva det lager de behöver för att klara en större olycka. GÅ DIT ALLA MÄNNISKOR!
Man får den coolaste t-shirten, och man känner sig som en riktig hjälte!

image143

Hahaha

F

F som i Fetma

Fetma är verkligen ett jättefult ord. Jag får de allra hemskaste visioner av det. Ändå lider jag av svår Fetma. Fetma har jag lidit av sen nån gång när jag var ganska liten. Vet inte varför det blev så egentligen. Jag fattade egentligen inte hur sjuk jag var förrän jag träffade kirurgen Torsten (som för övrigt är en riddare på vit häst) på Sahlgrenska i november 2004. Då har jag ändå varit hos många dietister, sköterskor, överviktslab osv.
Snälla snälla prinsen var med mig och väntade utanför, och tur var väl det, för jag lipade som bara den när jag kom ut. Det är aldrig nån som förklarat för mig att jag har en dödlig sjukdom innan. Det har mer varit att "dina knän kommer ta slut", "du kan få diabetes", "är du inte mobbad i skolan?" som varit tankarna om hur jag ser ut, m en dö, det var ingen som sagt att jag skulle.

Hur som helst så blev jag godkänd för operation, och när jag kom till inskrivningen en månad innan operationen (som var i april 2006) så hade jag lyckats äta till mig 12 kilon till. Hur det nu gick till.

Om man läser om fetma på wikipedia står det att en av följdsjukdomarna kan vara celluliter. HALLÅÅÅ! Prova med saker som "lika låg livskvalitet som cancerpatienter" eller "depression" eller "svåra ätstörningar" eller "ångest". Men f*n inte celluliter, det har min kompis dotter en på skinkan. Hon fyller tre till sommaren.

Jag är inte nån såndär rabiat tjockis som vill att man ska anpassa tåg, flyg och allt sånt för överviktiga, men jag blir ganska lessen när jag nästan fastnar i stolar på caféer eller inte kan använda säkerhetsbälte i bilar. Nu för tiden när jag är 55 kilon lättare än för två år sen så kan jag faktiskt använda bilbälte både fram och bak i en Volvo 740. Är det nåt man ska behöva bli glad för? På riktigt? Det allra konstigaste är att Volvo som är så vansinnigt säkerhetstänkande gör så korta bälten, och att i min Renault R5 (den lilla donnan på bilden längst upp) har jag alltid kunnat stänga bältet utan problem. Betänk då att R5 är gjorda för på gränsen till dvärgväxta, nackstöden slutar mellan skulderbladen nånstans.

Slutsatsen är väl att jag fortfarande lider av svår fetma, och varken jag (eller nån annan vad jag vet) ser mig som särskilt sjuk. Jag har ett halvtungt jobb, gillar att träna, har varken diabetes, högt kolesterol eller förslitningsskador. Jag kan köpa kläder som ser ganska vanliga ut även om de är i större storlek. Ändå lider jag av en sjukdom som jag kan dö av.

A, B, C, D, E

Pärlor

Igår satt jag snällt i min soffa och hade lite ont i fingrarna av att sticka, så jag rotade lite i min stickväska istället. Där hittade jag mina fina stickmarkörer som jag fått från Ida och Stickfrossa. Dom ligger i en jätteful tablettask från Systembolaget, måste fixa nåt annat...  Anyway. Så tänkte jag att "Det där kan ju inte vara så svårt! En tång kan jag ju låna av jobbet." Och så hittade jag en jättefin pärlaffär på internet, Pearlshop. Ingen frakt, inga minimiordrar. Sagt och gjort, så imorgon väntar jag paket från dom med några pärlor och lite tråd. Spännande!

Träningsvärk??

Jag har mitt i dominostickarorgien fått ont mellan höger lillfinger och ringfinger! Vad ska det betyda? Det gör inte så ont när jag stickar på sockarna som har tunna tunna stickor och små rutor, men när jag stickar på stora rutorna så gör det lite ont hela tiden. Kniper jag för hårt om stickorna eller? Nån som vet?
Jag tänker på tjejen som jobbade som fiskrensare i Norge och förstörde musklerna i händerna för att hon knep om en pincett hela dagarna... Jag stickar ju inte hela dagarna!

Första sockan

Jag var helt övertygad om att jag lagt in bilden på första sockan, men se, det hade jag inte.

image142

Och så måste jag bara berätta att jag ätit den godaste lunchen på länge idag! Västerbottenfylld strömming med rotmos, lingon och skirat smör. Helt vansinnigt gott av västra Sveriges mest närsynte kock!

Knitty

Nya Knitty har kommit ut! Det finns alltid massa roliga mönster där att dregla över :)

Slovakien

Den 27e ska jag till Slovakien med jobbet. Mitt företag har hela produktionen där, så jag ska ner för att träffa alla i produktion, och så ska vi ha lite möte och så. Kanske lära oss nåt. Fast jag har nu i efterhand insett att det är jag, en av de äldre i gamet, min bror, två partymonster och vår nya säljare (som också är typ 29 eller 31 eller nåt) som ska åka ner. Resorna är kända för att vara milt sagt blöta och klubbnätterna är ökända (jag har hört historierna). Jag börjar få liiiite ångest. Jag ska nog ta med mitt nya projekt om jag bangar utekvällarna. Med min lilla magsäck, hur ska jag klara av att hålla deras takt? Det höll på att gå sjukt illa på julfesten redan.
Men det ska bli jättekul att se vad de gör i Zilina, och det ska bli kul att se ett nytt land. Man tror att alla gamla öststaterna är samma, men det är de verkligen inte.


Jag körde hem på två hjul i kurvorna igår för att komma hem till min kära postavi som låg och väntade på mig, och sen i ilfart ner till Angereds Postterminal. Jag slapp tulla! Och förutom det 70tals diarrebruna fuskskinnfodralet var stickorna jättefina! Kablarna kanske är lite styva, men jag tror det är vanesak. Jag är så jättenöjd!

Nytt pass

Idag var jag och broren och hämtade våra nya pass inför resan till Slovakien den 27e.
image141

Alltså helt otroligt vad gräslig man ser ut. Bilden av bilden är 10 gånger  bättre. På bilden i passet har de ställt upp kontrasten så att min mun och mina ögonbryn ser helt äckliga ut.

Förrexten så ringde jag prinsen förut för att kolla läget, och då sa han att det låg en postavi hemma. Mhm. Till mig. Så jag loggade snabbt in och då stod följande :

We attempted to deliver your item in SWEDEN at 11:20 AM on March 11, 2008.

Gissa vem som var på jobbet tio över sju idag så hon kan åka hem vid fyra, expressa upp och hämta postavin, åka ner till kiosken i rannebergen centrum och hämta ut sina stickor? JAG JAG JAG JAG!!! Jag vill inte jobba mer, jag vill åka hem NU!

Mums!

Jag läser flera stickbloggar varje dag, och nu har jag insett att varje seriös stickerska måste ha minst ett större projekt. Jag är mer en sticka en grej, sticka en annan grej-tjej. Men nu har jag börjat ordna till mig. Jag håller på med min halsduk i Kaunigarnet, Marssockarna med dominorutor. Och så hittade jag det här mönstret på en dominostickad kofta. Mums mums. Jag tänkte strunta i hela koftgrejen och göra tröja istället. Det är så fult när magen sticker ut mellan knapparna när man suttit ner några gånger. Så igår efter jobbet bar det av till 2Knit och där inhandlades Muskatgarn från Garnstudio i havsgrönt, petrol, cerise och stålgrått. Nu ska det bli tröja av! Jag gillar att det är bomullsgarn och jag gillar ännu mer att det blir liksom "nätstruktur" när man stickar med det. Nu är det bara att hoppas på att det blir riktigt bra!

Men HALLÅÅÅ!

image140

Lite svårt att se, men min boss har beställt en flygbiljett till Wien till Herr Sofie. Nån som känner honom? Min chef var nog lite trött.

E en gång till

Nu har jag (efter)tänkt lite till på det där med plastkassen. Vad ska jag slänga mitt skräp i då? Vårt skräpande går typ på ett ut med plastkassarna hemma. Om jag inte köper plastkassar när jag handlar måste jag ju köpa plastpåsar på rulle och lägga i min tygkasse. Hrmf...

E

E som i eftertanke.

Eftertanke är något mitt varande inte har en aning om vad det är. Inte när det gäller mig själv. Om jag bara hade stannat upp ibland och tänkt efter lite. Som i lördags när jag hade mysdag med mig själv, tog bussen och vagnen in till stan och promenixade runt i jakt på en baddräkt. Hittade jag nån baddräkt? Nej. Behövde jag egentligen klänningen jag kom hem med istället? Nej. Tänkte jag efter? Gissa.

Å andra sidan, vid närmare eftertanke, så har jag ingen vardagsklänning, och det är väldigt käckt med en med fickor på, för då kan jag ha den på jobbet!

De flesta skulle nog tjäna en hel del på att tänka efter ibland. Hur smart är det att börja steka pannbiff när man inte ens satt på ugnen till potatisen? Eller min favvogrej, jag lagar jättegod mat, men jag kollar inte om det finns tallrik eller bestick först (jag gillar inte att diska). Jag springer nog 10 gånger extra upp och ner för trappan på jobbet, eftersom jag aldrig tänker efter innan jag springer upp. Mitt kontor är vid lagret, övriga kontoret en trappa upp.

Om man bara tar sig tid och tänker lite så kan man göra ganska stor skillnad. Jag valde det lilla perspektivet här, eftersom jag är så kass på att tänka efter har jag inte ens en tygpåse när jag går och handlar. Så glömmer jag hälften så får jag ta bilen och åka en sväng igen. Hrm. En plastpåse till. Till exempel.

A
B
C
D

Hur orkar folk ha barn?

Passade kidsen igår,  och de är heeelt grymma. Dom spyr ur sig roliga kommentarer, gör roliga saker, och det ÄR faktiskt roligt att pussla och leka med lera fast man är 26 år :)
Och hur mysigt är det inte att ha lilla varma treåringen brevid sig i sängen som vaknar och ler?
Trots detta förstår jag inte hur människor orkar ha barn. Jag var helt matt när jag kom hem igår, och då hade vi ändå bara varit hemma och lekt hela dan. Man sover kanske inte lika gott när man tror att man ska kväva ett barn varje gång man vänder sig i sängen?

Här myser dom med prinsen i soffan (egentligen bygger dom en koja, men de pausade och myste lite)

image139

Trots det massiva barnpassandet har jag hunnit två hela rader på Socka Nummer Två, och det känns som färgerna kommer bli bättre fördelade på den här. Socka nummer ett har lite av röda sidan, orangea sidan och spräckliga sidan. Den som lever får se :)

Nu ska jag sätta igång med dagens göromål, har suttit i morronmöte tills nu. Nu äntligen efter snart ett halvår har jag lite koll på vad de pratar om på mötena. Jag vet vad en reservväg är och jag vet vad det betyder när de säger joddel. Fast jag är glad att jag slipper teknikernas hotellnätter. Stackars killar.

Tjooo!

Nu är första sockan klar! Foto kommer imorgon kanske. Lördag kväll bär det av ut till kidsen, och så ska vi kanske åka och bada på söndag. Mys mys!

Jag har byggt idag!

Med stor hjälp av broren har jag byggt ihop mitt nya kontor idag. Jag är jättenöjd, för både Herr Bäver och min grönsak kan bo lite närmare mig.

image137

Som utlovat

image136

Idag ska jag nog hinna färdigt med strumpa ett, sen bilden är tagen har jag kommit ett rutvarv till, och 20 varv på undersidan. Jag kom på den sjukt luriga idén att sticka undersidan på rundsticka, då kan man sticka allt på en sticka och slipper hålla på med tre strumpstickor, och det är inte i vägen när man stickar rutor! Kluriga jag!

Dominorutor

Det går framåt med mina dominosockar, fast jag förstår fortfarande inte riktigt hur mönsterkonstruktören har tänkt. Jag får sticka minsta storleken fast jag har bamsefötter! Stackars dom som har typ 36 i storlek och smala fötter. Jag har 41 med breda fötter och höga vrister, och jag får sticka stl 35-37. Jaja. Jag vet att jag är jättedålig på att lägga ut bilder, men idag SKA jag ta bild på min socka. Den är iallafall ganska rolig att sticka eftersom den är uppdelad i massa rutor, och då känns det som det går mycket fortare.

Flitig som en myra!

Det har jag varit både igår och idag. Vi väntade två pall grejer igår och fick fyra. Idag hade ordersnubben i Stockholm fått snurren, så jag har skickat en hel hög och har minst en hög ordrar till imorgon. Och nu ska jag hjälpa grabbsen att sortera papper till mässan. Myra!

Sol idag!

När jag var ute och tog min förmiddagsryk så var det rätt skönt i solen...

image135

Jag har tjuvlyssnat (bara lite)

Jag var uppe på kontoret förut och skulle skruva ihop stolen Markus. Då hörde jag höga röster från bossens kontor. De pratade om saker som rör min framtid här på företaget. Jag är inte det minsta nyfiken. Inte ens litegrann. Och den *#¤%& säger inte ett ord.

Jag vill ha paket nuuu!

Jag har fått ett kollinummer på mina Boyestickor. Så går jag in på USPS (Posten i USA) och spårar, och får detta meddelande:

"The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on March 1, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later."

Jaha, och om jag vill ha paket nu då? Det är ju den 4e idag! SKICKA MITT PAKET!

Nu ska jag gå upp en trappa och börja med den ytterst viktiga uppgiften att skruva ihop skrivbordsstolen Markus. Igår skruvade jag fast skrivbordsskivan Effektiv. En annan dag kommer jag ha tid med mitt eget skrivbord :(

Äventyr i helgen

I lördags var det ju då sminkparty, riktigt trevligt, och jag blev inte jättefattig. Sen gick fyra av damerna (jag och de tre andra granninnorna) till Athena och åt. Det var verkligen jättemysigt. Maten var god och servitrisen trevlig. Sen promenixade vi bort till Dancin' Dingo och dansade tills de stängde. Det var också roligt, även om discjockeyn var lite seg i början. Han spelade väldigt mycket killmusik ett tag. Det är helt sjukt vad mycket fis det luktar på krogen nu när man inte får röka längre...
Prinsen och hans kompis hämtade fyra glada damer på dingon iallafall, alla fnittriga, nöjda och lite lätt påverkade.


Igår var vi på verkstaden och fixade bromsar på nya bilen. Det är ingen tjej, det är en kille, och vi tror att han heter Franz. Vi drog om lite el till bakljuset också så allt funkar där. Sen åkte vi ut till pappa och hälsade på kidsen. Lilla lillasyrran var jättekramsjuk, så jag fick snor/chokladgos hela tiden. Hon är för härlig.  Vi byggde en hinderbana i duplo, och stora lillasyrran byggde ett jättefint hopp till dom små legogubbarna, men lilla lillasyrran råkade välta det hela tiden, så vi fick kompromissa och äta en macka med o'boy istället. Sen målade stora lillasyrran ett jättefint porträtt av mig, och hon fick med allt från det svarta håret till den rutiga skjortan.

Jag har kommit en bit till på mina dominosockar, men jag tror det blir sex varv rutor, åtta kändes lite väl. Jag ska ju inte ha knästrumpor!

Jaha?

image134

För att fira första mars då eller? Jag fattar ingenting.

Skit samma. Ikväll ska jag på sminkparty och sen ska vi ut och äta och sen ska vi väl ut och dansa lite också! Det ska bli så skoj, men det känns lite avigt att gå hem till nån partyklädd utan smink. Nu ska jag packa ihop mina grejer. Trevlig helg!

RSS 2.0