Tänderna är kvar

Det har varit, och kommer bli, en del förändringar, men jag har inte drömt nåt om tappade tänder! Det har hänt ett par gånger innan när nåt stort har vart på gång att jag drömt det, men den här gången blev jag lurad!

Idag är träningsvärken efter släggkastandet på köttkvarnsstadiet, känns som nån kört alla muskelfästen genom en köttkvarn och satt tillbaks dom!

Ny sportkarriär?

Igår var jag i Borås och testade att kasta slägga. Helt sjukt kul!
Jag hade alldeles fel skor för ändamålet så jag fick göra stående kast, men min släggkastarfröken tyckte jag var duktig som fick iväg släggan runt 20 meter. Själv tyckte jag att jag var fantastisk :D
På fredag hoppas vi på bra väder, så blir det att låna ett par skor och testa rotationer. Jag ska träna hela veckan nere på lagret!

Sol gör ingenting för karaktären

Som alla vet älskar jag solen nåt helt vansinnigt. Men solen gör verkligen ingenting för karaktären. Det enda jag vill göra är att sticka näsan i solen och dricka kalla öl. Jag vill inte diska, inte sitta inne, inte städa, inte tvätta, inte jobba. Baaara ha det skönt. Så det är vad jag gjort hela helgen.

I fredags var det grillkväll med grannskapet. Smått stressad eftermiddag övergick till helskön kväll med mängder av mat och flera kalla, klirrande och skummande flaskor. I lördags åkte jag och sällskapet till pseudo-fucking Åmål (Trollhättan) och hälsade på hans nyfunna storasyster. Köra bil vill jag också göra när solen lyser. Vi åkte bil med nedvevade rutor och Julio Iglesias. Då är det banne mig på väg att bli sommar! Det var också en helmysig kväll med tacos och trevlig sällskap.
Igår latade vi oss så vi nästan skämdes, surfade svåra ord på Wikipedia och kände oss jätteduktiga som lärde oss massa nya, svåra ord innan vi masade oss ner till affären och handlade frukost.

Lilla gudbarnet verkar inte så sugen på omvärlden än, trots att han gör det så besvärligt för sin mamma. Jag är så orolig för henne hela tiden, känns inte alls bra att hon inte mår som en prinsessa! Men tids nog bestämmer han väl sig för att komma, det är ju faktiskt två hela veckor kvar tills han är beräknad, så det kanske blir en födelsedagsbebis iallafall!

Pengastyrd

Det är helt otroligt vad man (jag) är styrd av pengar. Jag hatar att gå och vänta på lönedan, och samma sekund alla räkningar och sånt är betalda sprider sig lugnet i kroppen och jag kan andas ut igen. Egentligen tycker jag riktigt, riktigt illa om det, helst skulle jag inte bry mig alls!
Men nu är hur som helst allt betalt och jag kan ägna mig helt åt det jag tycker är roligt :) I eftermiddag kommer sällskapet, så ska vi åka och shoppa lite och sen ikväll blir det grillkväll på granninnans gamla gård med dom som är viktigast!

Alla heter Glenn i Göteborg

Så går iallafall sången, så grattis på namnsdagen alla Glenn i Göteborg!

Dagens fakta

Idag har fröken gått ner 69 kilo. Jag gör nånting rätt. Och jag är ganska stolt över mig själv :)

Matvanor...

Igår kväll hade jag oväntat kvällssällskap och följande scenario utspelade sig. Jag och sällskapet var uppe hos granninnan och myste och drack te. Jag har inte sett granninnan på flera dagar och höll på allvar på att längta ihjäl mig efter henne. Magen börjar bli riktigt stor nu och jag vill ju hjälpa henne på alla sätt även om jag inte riktigt fattar vad som händer.

Min kvällsmat när vi kom hem igen bestod av en burk chilioliver och en mugg yoghurt, vars näringsinnehåll man kan diskutera :) Men sällskapet slog alla rekord!



Pastaskruvar, färdiga köttbullar och ett hav av ketchup (det fylldes på mera sen). Jag har aldrig träffat nån som äter så mycket! Önskar jag hade orkat göra riktiga köttbullar, för färdiga köttbullar är typ den värsta synden man kan begå i min värld... Men sällskapet blev mätt och glad.

Filmkväll

Så har ännu en myshelg passerat!
Fredag var det sightseeing Borås runt, hur mysigt som helst trots världens skoskav sen :) På väg hem plockade jag upp broren och stjärnskådade med honom litegrann. Det måste finnas en mening med att det inte går att få fast stjärnhimlen på bild, att det måset upplevas på riktigt. Och det var helt fantastiskt! Jag tror aldrig jag sett så många stjärnor!

Lördag blev det att sova ut efter en mer eller mindre sömnlös vecka, sola och åka ut till kidsen. Pappa och elaka styvmor skulle roa sig, och då får jag gosa fritt med kidsen :) Broren kom med popcorn och hälsade på och kollade film med mig, himla mysigt.

Igår kväll blev det filmkväll igen, både Den siste scouten och Death Proof hann avverkas med tillhörande korv och makaroner, lösgodis och öl innan det verkligen var dags för sängen. Jag var måttligt sugen på att gå upp i morse!
Death Proof är nog en av de absolut sjukaste filmer jag sett. Igår var andra gången, för det går liksom inte att greppa den med en gång!

Andra dagen...

Idag är andra dagen i rad jag har shorts till jobbet! Kallare än uppfriskande på morgonen, men det är ju så skönt! Var och solade igår efter gymmet, så snart behöver jag inte ens skämmas över bleka ben :) Men finns det nån guru därute som kan berätta hur man får färg på sidorna?? Jag blir desperat snart! Jag försökte sola med armarna åt sidorna, men det hjälpte inte :(
Till helgen blir det kidsen igen, klurar på vad vi ska hitta på för bus, men håller sig bara vädret så räcker det ju att gå ut för att en hel värld ska öppna sig!

Stora helgmaratonet

Påsken har varit sådär fantastisk som man kan önska sig. Sol och hur skönt som helst! När jag kom ut till kidsen i fredags hade pappa framme sitt monster till högtryck, så O-Ren Ishii fick sig en tvätt hon sent ska glömma.



Här är kidsen fullt sysselsatta med att tvätta fälgarna. Tänk att man kan ha så gulliga syrror! Och glada var dom, hela tiden! Eftermiddagen och kvällen avnjöts på nya verandan med grill och mys med pappa, elaka styvmor och alla pappas barn.



Helt underbart att det är så varmt i början på april att kidsen kan avnjuta glass, barfota i kvällssolen.

På lördag morgon serverades påskfrukost med lax och kokta ägg. Och till vårt påskfirande hör holländskt bröd, kommer inte ihåg vad det heter. MUMS!!! är det iallafall :)



Vetebröd med russin och en kärna av mandelmassa...



...bred på smör, riktigt smör...



...peta ur kärnan och bred ut den också. Det är en orgie i allt som kallas frosseri, men ack så gott :)

Resten av helgen tillbringades med grymt mysigt sällskap, och söndag kväll var vi uppe hos granninnan och fick en hel buffé med frukt, godis och öl serverat. Vem kan be om mer?
Efter helgens kalasande med onyttigheter serverade på löpande band har jag varit duktig och vart på gymmet både igår och idag, och imorgon blir det dit igen, så samvetet inte äter upp mig :)
Kvällens mission har varit att pimpa klart duschdraperiet så det når ner till golvet, och shit, det blev så grymt bra!




Bortskämd, som alltid

Efter jag varit hemma och slackat lite och smsats lite så ringde jag granninnan som preciiis skulle sätta på kaffet. Intet ont anandes promenixade jag upp. Och följande scenario drabbade mig:



Mums!!! Och inte nog med det! Lite senare serverades följande:



Om det inte råkade vara så att bästa granninnan i hela världen var gift och hade knodd två på gång hade jag allvarligt övervägt att ge henne ett offer she couldn't refuse!

När jag kom hem fick jag ett ryck och hängde upp den coolaste inredningsdetaljen jag ägt förutom min Kitchen Aid, och möjligen förstärkaren



Heeeelt sjuuuukt! Jag måste komma på nån anordning att hänga det i, det nya är lite kortare än det gamla...

UV-Bbq

Jag har alltid hyst total skräck för solarier. Jag kan se mig själv framför mig badandes i blod, glassplitter och krossade lysrör. Det känns som om solarier inte varit konstruerade för människor i min size. Men så blev jag så himla sugen häromdan så igår bokades det soltid efter träningen. Och shiiiit! Jag är såld :) Solariet var ju brett, hela jag fick plats, tillåmed med armarna, och det knakade inte ens! 15 minuter badandes i ljus, gå ut på utsidan i kvällssolen, lukta sig på armen och lukta sommar. Gör under för humöret! Och fräknarna! Ska nog boka imorgon också!

Frid på lagret

Idag råder frid på lagret. Ordersystemet bråkas, så jag kan inte göra några utleveranser. Känner mig som mammakossan i Tjuren Ferdinand, viker in plåtar i papp, skär ner lite kartonger, sjunger lite, myser lite. Så skönt på mitt lager idag :)

Höj volymen!

Igår blev det ju ingen boxträning, så jag bokade afro istället för första gången på jättelänge. Jag tror jag vuxit ifrån afron :( Det är fortfarande himla roligt, och musiken är såå skön, men det känns för enkelt :(
Hursom. När jag åkte hem från Åby strålade solen fortfarande och det var såå varmt och skönt.



Shit vad pälsig min arm ser ut, men jag får skylla på ljuset :) Min poäng är att jag åker bil i t-shirt och bilrutan är nere! Kan även meddela att volymen på stereon var sådär härligt sommarhög!



Igår fick O-Ren Ishii på sig sommarskorna, och jag har aldrig träffat en gladare bil! Hon blev sååå snygg! Om det är fint väder på lördag kanske jag ska hyra kidsen att hjälpa mig att tvätta henne också. De brukar gilla att sortera i ko-armén i baksätet. Fast nu sitter den stora kossan fram eftersom jag har vinterdäcken i baksätet för stunden. Jag måste se svårt konstig ut som kör runt med en helt enorm kossa på passagerarsätet :)



I morse var det inte lika varmt och skönt, men det blev faktiskt en vacker bild!


Lång helg


Partyhatten på i fredags!


Den här helgen har varit sällsynt lång! Det är så skönt, den har liksom aldrig tagit slut!
I fredags var det ju the big BANG för 6Killer med förfest hemma hos träningskompis, hur roligt som helst med massa massa människor. Sen bar det av ner till Sticky Fingers där vi mötte upp mamma med man och diverse släkt och familj (jag är jätteglad att se er allihop!!) och pappa och brorens jamkompis, ett par kollegor och bästa granninnan och resten av klanen här uppifrån berget. Dom var såå grymma! Bild kommer så fort broren klämt nåt bra ur kameran. Jag var kameraansvarig, men har inte full pejl på hur duktig jag var.



Gårdagen tillbringades i stort sett i sängen och i solen på balkongen hela dan, jag var ganska trött efter fredagen. Men till slut fick jag packat ihop mig och styrt upp mig och åkt till mormor där mamma, mannen och broren också var, och ätit räkor. Jag älskar räkor! Och hos mormor finns det alltid räkor till alla :)

Idag har jag än en gång gått bärsärk med slagborrmaskinen i badrummet, så nya krokar och toalettpappershållare har kommit upp. Snart ska jag bestämma gamla badrumsskåpets vara eller icke vara, och isåfall vad jag ska ha där istället. Det coolaste duschdraperiet är på väg hem till mig också! Borde hamna hos ombudet under dagen imorgon :)



Mamma,mannen, mormor och broren var uppe och tittade till lägenheten, ingen förutom broren har ju varit här än. Tänkte jag får ju fjäska lite för dem när de kommer och ger mig coola inflyttningspresenter, så jag bakade blåbärsmuffins till dem. Jag är ingen muffinstjej, men jag tror jag fick godkänt iallafall. Killarna på jobbet får också muffins imorgon! Shit det var enkelt att baka med Kitchen Aid!

Nu tror jag resten av kvällen ska tillbringas i tv-spelens tecken! Krigspelet here I come :)

Allt är skönt!

Fjortisbildsvarning igen :)



Ser ni! Ute, i solen, ingen jacka på, T-SHIRT!!!

Ny pryl (igen) och maaaassa gamla prylar

Igår var jag hos en arbetskamrat och hämtade hem en ny pryl!



Hur söt är den inte!?
Batterierna i min andra pryl, mp3spelaren, tog slut igår, och eftersom den är så modern kan jag bara ladda den i usb-port. Så det var bara att sticka huvudet i handväskan och börja leta efter en typ 10 cm lång sladd. Eller hur.



Så här såg det ut när jag slängt allt skräp och alla kvitton. Jag har sjukt många saker med sladd. Och vem behöver inte ha eltejp i handväskan? Eller varför inte en cigarr? Eller fyra olika lupsyl och försvarets hudsalva? Eller kanske ett par påsklämmor? Eller en datormus för bärbara datorer med blåtand? Om inte det fyller några behov kan man ju välja en av två tuggummipåsar (eftersom jag inte hittade den första i väskan köpte jag en till) och om man dreglar för mycket kan man ju ta en kleenex ur nån av de TRE paketen jag hittade! Men hur som helst så tycker jag iallafall att jag behöver ALLA dom här prylarna :)

Rock 'n' roll

Såå nu börjar det dra ihop sig för vårens (årets??) stora happening!
Be there or be square....   www.6killer.net  
6Killer har releaseparty på Sticky Fingers på fredag, och dom kommer rocka byxorna av världen och trosorna av den kvinnliga halvan ;)
Jag är som sagt en av tjejerna i rosa cowgirlhatt...

RSS 2.0