Praoar som tvåbarnsförälder

Fördelen med att vara prao på såna områden är att man kan göra bara det roliga. Gosa, göra pannkakor och sånt.Tjejerna målade naglarna och fick glitter i håret......och killarna kollade på friidrotten

Hrm... Det bidde en mat- och gymblogg

Har gjort ett monsterbenpass på gymmet idag, och varit så duktig att man knappt kan tro det. Känner nästan hur musklerna växer under huden!

Och så har jag kommit på en gigantisk fördel med att ha en pytteliten magsäck. För samma pengar som vanliga människor får makaroner och farligkorv till middag får fröken Bäver pasta med pesto, lufttorkad skinka och mozzarella! Dagens middag gjorde sig dock inte på bild. Pesto blir liksom inte så bra!

Dagens lunchGravad lax på rucolasallad med färskpotatis och hemrörd romsås. All mat blir snygg på dom tallrikarna.

Helg helg

Det här har vart en såndär skön helg där allt går i lagom tempo.

I fredags var det shoppingtur med mamma, och sen räkafton med mamma, mormor, broren och herr Sheriff. Hur mysigt som helst.

Jag har börjat med vante nummer två till mig själv, hoppas jag förstår mina egna anteckningar. Jag blev till exempel ganska trött på mig själv när jag insåg att jag inte skrivit en siffra om hur många maskor jag lagt upp :)

Två glada dagar i rad!

Idag är dag två (nästan tre) i raden glada dagar. Jag är sådär störigt dampig som jag bara är när jag är på jättegott humör. Alla andra är väl inte lika jätteroade av mina påhitt, men de är nog glada för min skull.

Idag kommer herr Sheriff till stan, och imorgon kommer lilla mamma, så mycket bättre kan det inte bli :)

They call them Pirates, I call him Herr Sheriff

Nu är han kittad för släggkastning även under den kalla årstiden. För vem kan frysa när man har en übercool mössa?Här hittar man mönstret

Nörderier

Jag kom på häromdan att jag var i akut behov av en gymtillbehörsväska. För när jag är och lyfter skrot med min boyfriend skall vattenflaska, energidryck, handduk, lindor till handlederna, träningskalender och penna bäras runt hela tiden. Lägg sen till Herr Sheriffs vattenflaska, energidryck och lindor så har vi ett helt litet kit med grejer som släpas runt.

Påminner lite om en såndär trädgårdsväska trädgårdsnördarna har. Men eftersom jag tar död på det mesta som innehåller klorofyll får jag ha tryckta blommor på vaxduk :) Väldans nöjd är jag. Ska premiära imorgon på benpasset.

När jag fick syn på överblivet tyg kunde jag inte låta bli att pimpa träningskalendern också. Matchigt ska det va!


Du är värdefull

Tre väldans bra ord att säga till sig själv. Gärna oftare än man är bekväm med. Jag kan tänka dom. Resten kommer :)

Fortfarande hemma

Imorgon ska jag till en annan sorts doktor. Hon kanske kan berätta för mig hur jag ska ta mig ur det här! Jag håller tummarna för mig själv.

Men idag är idag, och igår var jag och gjorde ett ganska bra släggpass. Kom på att om jag slutar tänka längre än ringen räcker så blir tekniken ganska mycket bättre :)
Herr Sheriff har börjat i hallen idag, så igår åkte han tillbaka till Borås. Känns jättekonstigt att vara själv igen, men jag ska nog klara det också. Som sagt, jag hoppas ha nån sorts strategi från och med imorgon.

RSS 2.0