Dagens date

Dagens date var med pappa och kidsen på Allum. Inte en endaste liten grej köpte jag! Fast jag hejade iofs på pappa lite :)

Jag och lilla lillasyrran poserar i väntan på kaffe, festis och bulle!Har laddat mobilen med lite mer musik, och dagens favvis var följande:Revival sen när jag vet inte... men den är himla skön. Och så en av mina absoluta favoritlåtar, den är bara helt fantastisk! Sådär skönt 80-talig...


Dagens tjuvlyssning

Idag var jag på salsaaerobic i Åby. Det är så vansinnigt roligt! Och hur kan man dansa så fingrarna blir svullna som prinskorvar???
Hur som. Jag tjuvlyssnade på två tjejer i omklädningsrummet. De hade i sin tur tjuvlyssnat på två killar på vagnen.

-Men hallå! Du vet sånadär Emos?
-Eeh, ja?
-Vad drömmer dom när dom drömmer mardrömmar? Drömmer dom att dom är glada då eller?

Jag fick en snabb hostattack :)

Nytt mantra

Mitt nya mantra ska bli: Du är stark, du är fräck!
Säg det några gånger högt och du blir stark och fräck. Idag har jag baxat runt dubbelsängen och skruvat isär stommen och fixat och grejat.Sovrummet är klart så när som på lite småplock som ska tas när jag kommer åt klädkassarna igen. Nu är det vardagsrummet och så alla pyttesmå grejer som ligger överallt. Till exempel. I vilken låda lägger man lack som man lackar julklappar med? I vilken låda lägger man mobilsmyckena? Jag är banne mig både stark och fräck! Det kan vara grymt bra för självkänslan att få klara sig själv ibland :)
Nu ska jag såsa och kolla på Ice Road Truckers en stund innan jag lägger mig och läser. Undra hur hård en resårbotten är direkt på golvet....

Inte en meter...

Inte en meter garn går åt därhemma nu! Men jag kryssar mellan en miljon IKEAkassar, så det blir några meter sprungna :)
Idag ska jag låna hem monsterskruvdragaren och bitssats så jag får skruvat litegrann. Mycket roligare med stora verktyg!! Broren säger att han köpt inflyttningspresent till mig... Gissa om jag är ynka lite nyfiken? Eeeeh? JA!!

Världens bästa!

A skulle kommit igår och hjälpt mig sortera ur förrådet. Men så blev det inte riktigt, och med min enorma dos tålamod orkade jag inte vänta tills på fredag. Såå, jag värvade broren och granninnan och det hela var gjort på typ en timme. Dom är riktiga stjärnor!
Så har jag fått tjuvkika på värsta coola grejen... När Q2 börjar kommer alla få se...

Update: Det ska inte stå Q4, det ska stå Q2 (som ni ser :) Q=kvartal, alltså Q2=april, maj, juni

Jag går och lägger mig...

Nu har jag skrivit 2Dolista, jag ska åka till IKEA med granninnan idag, jag har skrivit shoppinglista till IKEAbesöket. Men jag vill bara gå hem och lägga mig. Vill inte mer idag :( Pratade med A en lång stund förut, och det kändes faktiskt rätt bra. Jag kanske bara är trött och grinig...

Sista veckan!

Blir inget stickat i min värld denna veckan... Stressar bara upp mig över allt jag måste göra och får ingenting gjort känns det som. Idag ska jag skriva en 2Dolista till mig!

duktig eller tragisk?

Duktig eller tragisk när man har bokat grovtvättstugan klockan tolv en lördagsnatt? Jag lutar åt det senare :) Men min bäddmadrass kommer lukta gott när den väl torkat!
Dagen har inneburit lite chaufförsjobb åt min stackars krockade kompis och så såklart packa lite. Har återfunnit ett stycke örngott i satäng! Letade som en galning, men den som söker hon finner.
Broren kom och hjälpte till att packa ihop lampor och skruva ner en hylla, och jag har fyllt två hela resväskor med badrumsprylar. Tur att jag fick ta med mig badrumsskåpet nu när jag flyttar, annars hade jag fått ha resväskorna under badkaret :)
Sen när vi var färdiga med att vara duktiga gick vi upp till granninnan och kollade på körslaget och mysade oss. Och nu är jag hemma igen och slösurfar och väntar på tvättmaskin!

Update: Vart i hela friden hänger man 6,4 kvadratmeter bäddmadrassöverdrag på tork???

Firat mig själv

Igår gav jag mig själv ledigt från flyttpackandet, så jag åkte upp till grannfrun efter jobbet och drack kaffe med henne och granninnan och lilltrollet efter jobbet istället. Sen gick jag hem och tokslappade ett tag! Tänk vad mycket trevligare det var att vika lakan och tvätt när man fick ett glas vin eller två till!
Dagens plan är salsaaerobic efter jobbet. Jag får se vad jag hinner innan dess, borde åka till IKEA och köpa lite mer kassar, och så är jag i superbehov av ett par träningsskor...
Idag ska jag även fixa elavtal, hemförsäkring och lite sånt...

För jag har nånstans att bo!!
Vaa? Vad säger ni om den då!? 2RoK, 63 kvm, mitt mitt mitt mitt mitt mitt från 2/2

Tävlingen slut!

Tävlingen är över, och vi fick faktiskt ett rätt svar! Eva har rätt att claima ett pris från mig!
Den skumma mojängen är ett bandpassfilter, alltså en grej som gör att en radiomottagare inte störs av saker som sänds på närliggande frekvenser. Visst syns det lång väg?
Jag är helt lycklig över alla fantasifulla svar! Tack!

Pack!

Idag har granninnan lagt i överväxeln! Shit man hon har packat! Vad gör man utan sin bästa granninna egentligen?

På banan

Nu känns det verkligen som jag är på banan igen! Jag känner  mig lite stressad, så mycket att göra och så jättelite tid, men jag vet ju att det kommer gå över jättesnart så jag oroar mig inte för det.

Barnvakt idag

Idag har jag hämtat granninnans lilltroll på dagis och sen har vi lagat middag ihop. Det blev lax med citronsås, ris och broccoli. Fattar inte att den lilla magen kan glufsa i sig så! Men sen var det ju fabberitsås och fabberitfisk också :)

Håll tummarna

Snälla alla, håll tummarna och tänk på mig ett par timmar nu! Mer kommer sen!

Update! Tack för hållna tummar!! Det hjälpte! På torsdag blir allt klart!

Hur kul kan man vara?

Ibland får jag så vansinnigt roliga idéer att jag håller på att smälla av på mig själv. Idag har jag förutom fikan roat mig med följande:

Det här är skor jag faktiskt använder... jag tycker själv att jag inte har så mycket skor, men när jag räknade efter här i mitt tåg är det faktiskt 16 (!!!) par, och då var det bara dom jag hittade på en gång. Man kan ju undra hur det står till där på övervåningen ibland :)

Färg i allt det grå

Det är inte jätteupplyftande att packa ner hela sitt liv i kartonger, och dessutom blir naglarna helt trasiga! Så jag gjorde två flugor på smällen, så nu finns det både lite färg och naglarna kanske håller ett par dar till!Jag tänkte ta lite paus mitt på dan idag och åka och hälsa på en gammal bekant som gjort samma operation som jag, och sen tänkte jag åka på viktoperationsfika. Det finns ett forum på internet för oss som är opererade för (varför heter det för, borde det inte heta emot??) övervikt, www.viktop.se och då ordnas det fika eller lunch eller träff då och då. Himla roligt att träffa lite människor och prata lite om sig själv :) Så behöver jag boosta lite för att ta itu med hemska hallgarderoberna...

slänga, sortera, packa, skruva

Alting går i myrfart känns det som. Gulliga granninnan har varit här med lilltrollet och hjälpt till jättemycket! Men nu är vardagsrummet typ klart, och allt snyggporslin och snygglas är inrullat och nedpackat i kartonger. Fattar inte hur många älskade prylar en människa kan ha...
Bokhyllan är äntligen nere i sina beståndsdelar, så allt jag har packat ihop och inte behöver kan jag ställa vid väggen nu så jag kan röra mig i sovrummet. Och så kommer jag åt och kan packa ner resten av mina kläder och gå igenom garderoberna. Lika bra att hålla igång när man väl börjat kanske.

Ni är så grymma :)

Det kommer massa grymma förslag på vad manicken är förnånting, men rätt svar och vinnare kommer inte avslöjas förrän onsdag. Jag tror faktiskt jag kommer bli tvungen att dela ut pris för roligaste förslag också!

Förresten. Alla nyhetsbrev borde förbjudas. Eller ja, jag borde bannas från vartenda ett. Nu har jag hittat en favvisgrej till jag så hemskans gärna vill ha.... Vem vill inte ha en testbildskudde?? Va?

Pam pam pam pam (hajentemat)

Idag händer spännande grejer! Fortsättning följer :)

Skakat järnet

Precis hemkommen efter afro, och idag var det en av de roliga instruktörerna, så jag har skakat så mycket att tillåmed rumpan är yr :) Kändes som om nya koreografin var mest kondition, så jag har nog tyvärr inte så mycket träningsvärk imorgon. I helgen är det öppet hus på Lifegymmen, så då ska jag hålla mig lååååångt därifrån om inte nån absolut vill att jag ska ta med dom dit. Men den risken är nog ganska liten. Surt bara att en hel gymhelg försvinner...

Flyttpackar

Igår hade jag i uppdrag att styra upp vardagsrummet. Två knökfulla ikeakassar med bara böcker. Och då har jag inte tagit berget bredvid sängen än... Men strumporna är matchade, handdukarna vikta. A var uppe igår och hämtade lite småsaker. Det kändes riktigt bra, inga hårda ord åt nåt håll.
Dagens uppdrag till mig själv är att ta upp banankartongerna från bilen och packa ner alla foton. Så borde jag diska också.

Glöm inte att vara med och tävla!!

Tävling!

Kan inte låta bli att utlysa tävling när jag har det perfekta tävlingsmomentet :)
Innan onsdag nästa vecka kanske blir bra?
Heja heja!

Ledtråd: Jag och broren jobbar på samma ställe, det är alltså nåt som har med vårt jobb att göra. Vi jobbar med in- och utalarmering via bland annat radio och ip. Det har mest med brorens jobb som tekniker att göra. Inte nånting egentligen med mitt logistikjobb.

Den som kommer närmast i gissning vad det här är för något får nånting tillverkat av mig som dom önskar sig. Broren får inte gissa... Och man får inte muta broren heller. Jag tror jag ska utnämna broren till gästdomare, det är ju trots allt han som vet vad det handlar om...

Min fina stenDen här stenen ser kanske inte så mycket ut för världen, men den är magisk! Alldeles blank är den, och det känns nästan som om den är varm av sig själv. Det är en gratitude stone. Fick den av broren. Jag har den i fickan varje dag, och när saker känns för j**liga känner man bara lite på sin sten och tänker lite på vad man är tacksam för här i världen, ler lite, och allt känns mycket bättre nästan med en gång. Magisk är den.

Ny koreografi

Idag var det dags för ny koreografi på salsaaerobicen. Åh, den var så rolig! Jättekrångligt, men sista gångerna satte jag det tror jag. Jag går på det vaaarje gång. Jag känner inte för att gå till gymmet, jag är trött, grinig, alltid lite hungrig och det är såå trååkigt. Så kommer jag dit, hejar på dom jag känner igen, sitter utanför salen och tittar på maskingymmarna, och så kommer man in, och så förvandlas man till en ny människa! Lite svettigare, men pigg, varm, glad och allmänt uppåt. Så ABBA på stereon på väg hem på full volym, och dagen är räddad :) Köpte rostade solrosfrön på väg hem från jobbet förut. 50 gram solrosfrön är över 300 kcal, dvs en halv middag, nästan en halv Big Tasty (den stora mcdburgaren). 51% fett! Tur att man inte går på solrosfrödiet, då hade man fått äta tre nävar om dan :) Men det funkade efter träning, salt och nåt att stoppa i magen.

I väntan på vadå?

Idag är en såndär transportsträcka. Inget direkt som händer, i eftermiddag är det salsaaerobic, det är iofs kul. Jag har pratat med lägenhetsmänniskan och hon kan inte lova nånting, bara att hålla koll och ringa henne om jag hittar nåt. Ringde kvartersvärden för att kolla läget och han hade inte heller nåt att säga direkt. Ingenting att sticka heller. Luften gick änna ur mig lite efter Laminarian, den blev så himla fin att jag inte riktigt känner att jag kan matcha den.
Ska börja packa ihop mina grejer. Igår vek jag tvätten som torkat, känns lite konstigt att lägga sina kläder i IKEA-kassar och inte in i garderoben. Men när jag vikt all tvätt ska jag sätta igång med bokhyllan. Och linneskåpet. Tänkte lägga alla A's grejer därinne, det är ju hans skåp.
Vår gamla inneboende ringde idag också, han får ju fortfarande post hem ibland. Som sagt, idag är en transportsträcka tills nästa dag... Skönt att ha en dag som (hittills) är utan missöden och motgångar :)
Granninnan kom och gjorde mig sällskap till lunch, det är alltid jättemysigt! Ingenting blir ju sämre av att hon var så rar och tog med rulltårta heller!

Äckligt så jag dör

Kollar på femman, en dokumentär som gått innan om sexturister i Sydamerika. Det är helt gräsligt! De vill framställa det som om tjejerna har det ganska bra trots allt, men det är bara så gräsligt så det inte finns några gränser... Undra om de här männen tänker överhuvudtaget om sig själva...  En av männen frågade om tjejerna på allvar trodde att männen var där för deras skull och inte tvärtom. Jag vill gömma mig! Tänk att det finns sånahär människor!!

17 nyanser av svart!!!

Hur många olika sorters svarta strumpor kan det finnas??? Jag bli GALEN!

Bästaste vännen

Kan man bli annat än varm ända in i själen när man får följande sms:

"Du skall se att de löser sig med lägenhet o så oxå! Upp med hakan bara och glöm inte att du är bäst! :) "

Tvätt galore

Fattar inte hur mycket tvätt det kan finnas... och nu har jag ändå inte tvättat så mycket som en strumpa som hör till A. Eller jo, en och annan strumpa har jag nog stulit :) men inget annat.
sen ska jag nog upp till granninnan. om jag har nåt att ta på mig. jag blir så trött på mig själv när jag inte bokar tvättid i tid...

Halsont - puts väck!

Ibland är det skönt när man får instant rewards för saker. Som tillexempel när jag masar mig till gymmet fast jag inte har lust och helst vill skylla på att jag har tvättid och lite ont i halsen. Så jag smsade Sang, och när hon ville följa med hade jag liksom ingen ursäkt längre :)  Och nu när jag kommit hem finns inte halsontet längre! Heja!
Nu ska jag sätta igång och sortera tvätt och diska lite och sånt.... sjukt spännande :)

Årets första FO!

Sådär, vad ska jag göra nu då? Eller jag vet vad jag ska göra. Men ändå. Det känns alltid lite tomt när nåt är klart, och vantar går ju fort som bara den nu när jag fått in snitsen :)
Idag är det rockpose som gäller!

Och man får bara titta på vantarna, inte eventuellt avskavt nagellack :)
Så måste jag ju visa hur ambitiös jag var idag! Bestämde att jag var jättesugen på broccolisoppa. Sagt och gjort. Två hela broccolisar gick åt, med stam och allt. Jag skar ner stora bitar och stammarna och rödlök, kokade med buljong, vatten och en klick créme fraiche. Sen hände det där som händer ytterst sällan. Jag mixade soppan (än så länge inget coolt), men sen silade jag den också. Är det inte vardagslyx så säg :) Blancherade snyggbitarna för sig och serverade med en bit nybakat. Happy lördagkväll!Nu ska jag nog kvällskalasa på lite Tuckex och färskost...

Nybakat kräver doftblogg...

Idag blev det spännande bröd på det blöta som behövde ta slut i kylen. Så det är både yoghurt, gräddfil och mjölk i degspadet. Så köpte jag fel mjöl, så det är bakat på vetemjöl special och lite rågsikt (som också fick åka varmt degspad en stund)


Vantar går framåt!

Var uppe hos granninnan igår och slickade såren lite när allting skiftar i gråsvart. Hon, mannen och lilltrollet gör underverk :)
Kom jättelångt på vante nummer två, har maskat av för tummen och jag har stora hopp om att iaf börja på fingrarna idag!
Om noll komma sex (!) kilon är det dags för nya bilder! Tjooo! Har stått helt still i flera dagar, så jag var lite lessen över det, men det har nog bara varit det där kvinnorelaterade kilot som är återkommande sådär var fjärde vecka :) Gott känns det hur som helst. Vill verkligen bli frisk så jag kan dansa och bodypumpa lite, känns som konditionen sprang ut där alla köttbullar kom in!

Det här har blivit värsta deppbloggen!

Idag ringde lägenhetsmänniskan. Jag kan inte få den hon erbjöd mig igår. Hon hade sagt fel. Hon tyckte jag skulle söka andrahandskontrakt istället. Bläääää..... Jobbiga hemska dag. Nu känns det som jag aldrig kommer hitta nånstans att bo.
Tur jag har granninnan idag som tar hand om mig :) Hon fick förresten lägenheten hon så gärna ville ha. Heja granninnan!!!

Jag har på mig vad jag lovat att aldrig ha...

Var mer än lovligt sleepy i morse när klockan ringde, struntadei första ringningen och sov en stund till. Hade inte ens tänkt gå till jobbet idag, har fortfarande jätteont i halsen, men så tänkte jag att det har jag ju hemma också... Hur som helst. På åkte jeans och tröja utan närmare eftertanke. Så råkade jag kolla spegeln när jag kom till jobbet. Jag ser ut som en luffare idag! Risig i håret, trött, med för stora kläder som bara hänger. Blä och fy och usch!
Dessutom har jag blivit informerad att jag är på god väg att bli en kulturtant.... Jag är tvungen att hålla med om att det finns vissa tendenser...

Nya stickprojektet

Tyckte lite synd om mig själv som har en så snygg sjal med en så snygg sjalnål och inga vantar som passar i färg. Sååå....
Vante nummer ett är klar, ska bara fästa alla garnsnuttar, och vante två blir nog klar imorron eller nåt...
Stickat resår, 1 rm vriden, 1 am och så fem varv. Insidan på handen såndär förstärkt som man stickar på raggershälar.  Det här kommer nog bli käckt. Inte så varmt, men käckt :)

Åååhh... och så har jag hittat vad jag bara måste ha. Jag måste jag måste jag måste. Hoppas lönen kommer snart :)
Blodbad Duschdraperi

Vackra sjalnålen

Min jättevackra sjalnål från Mia kom igår, och den var ännu finare när jag fick klämma och klappa än på bild!


Vart tog det vackra vägen?

Hur förvandlades detta fantastiskt vackert vita....


till det här osexiga, blöta, kalla och blåsiga?


Allt fortsätter framåt

Vad man än gör så går allting framåt, det är liksom oundvikligt. Sista en och en halv veckan har varit verkligen skitjobbiga. Idag var A på mitt jobb och skrev på lite papper för att kunna ta ut från gemensamma kontot och överlåta mobilabonnemang och sånt. Känns så himla konstigt. Vi har varit ihop så länge och delat en sån himla massa, och nu är det inte så mer.
Men som sagt, allt går framåt. Jag är helt övertygad om att jag tagit ett bra beslut, och jag vet att det kommer bli så mycket bättre för alla.

Suvk!

Jag har jätteont i halsen idag! Usch och fy!
Tänkte avsluta här ganska fort och åka hem och bädda ner mig...

sååå tröööött

vaknar man klockan fem och jobbar första dan på jobbet är man trött nu... men jag har fått en del avklarat, nu väntar jag bara på besked...

Pratat med uthyrare!

Tänkte att det aldrig kan skada att ringa lägenhetsuthyraren och presentera sig och så. Sagt och gjort. Anmälde intresse på en minitvåa på andra sidan gården. Liiite långt bort, men jag måste verkligen hitta nåt. Helst i förrgår! Tänkte snart börja packa ihop lite grejer hemma. Har helt vansinnig ångest över förrådet, massa grejer där som är mina... Men den här flytten ska bli bättre än den förra. Nu ska jag banne mig ha packat allt! I perfekta kollin dessutom! Ska till IKEA och köpa en armé med kassar, och så ska jag sluta slänga kartonger här på jobbet...

Stickade färdigt min första vante till sjalen igår, så nu ska jag bara sticka en till och fästa alla trådar. Hoppas det blir snyggt, allt stämde ganska bra på högervanten, så får vi se om jag lyckas transformera till vänster...

Rolig dag - jobbig kväll

Idag har vi varit på stora lillasyrrans kalas, hon blir ju stora tjejen och fyller sex år i dagarna! Pappa hade som vanligt lagat god mat, och sen kom några andra små tjejer och kalasade lite med sina föräldrar. Jättemysigt :)
Sen kom A och pratade lite. Vi är på väg åt rätt håll båda två tror jag. Åt olika håll, men åt rätt håll. Ingen är arg, och det känns skönt. Även om jag vet att det kommer bli bra någon gång så känns det för &%&/#¤ nu. Imorgon blir det att spana lägenhet igen...

Nyårskort!

Junior, som var och gästjobbade hos oss i somras har skickat det raraste nyårskortet till Soffie & friends från inte så vintriga Zilina i Slovakien, så alla som känner Junior, han hälsar så gott!
Jag fick tillochmed DVD med bildspel, visste inte att han tagit så mycket bilder från när han åt kräftor i Sverige :)Vi lärde Junior all svenska som behövs för att hitta vänner :)

Följ min blogg med bloglovin

Anti-idoler

En av mina stora anti-idoler är Ernst. En såndär människa som får en att må lite lätt illa, men man är lite i smyg impad iallafall. Han har iallafall sagt en sak som är helt rätt. Att man känner sig riktigt rik när man tar ut nybakat bröd ur ugnen.


Bakläxa

Började morgonen med att svära över att dom inte lagt ut några lägenheter idag. Situationen nu kommer inte fungera i längden. Jag hade tänkt börja sortera lite och så idag, men det verkar inte som om det går heller. Så jag promenixade upp till grannfrun och drack morgonkaffe och stickade lite som in the good old days. Så mysigt. Vad jag saknar våra stickförmiddagar!
Idag bakar jag och min Kitchen Aid! Eftersom ekonomin är lite osäker och hembakat är godast så är valet ganska enkelt om man ska tänka över vilka pengar man vill dra in på :)

Här kommer jag ifrån!

Idag ska jag ju vara ute hos kidsen när pappa och elaka styvmor ska ha lite vuxentid. Men vi var ju tvugna att åka lite skridskor!Fantastiskt skridskoväder idag, och syrrorna var på topp!


Snart i ett brevinkast nära mig...

... kommer en av de här blommorna finnas! Lyckliga mig :)

Tadaaaa!Sjukt stolt över mig själv :)
Gissa vem som aldrig kommer bli nån hemmafru?

Årets mål

Jag hade tänkt att sätta upp lite mål för mig själv i år. Kanske ska ta och ta fram min bok igen. Jag har en jättefin bok där man får prickar när man gör bra saker för sig själv. Till exempel får man en prick när man gått till gymmet fast man inte vill. Eller när man unnat sig nåt nytt i klädväg. Eller när man låtit bli :) Mållistan kommer ändra sig ganska mycket över tid hoppas jag, eftersom jag tänkt sätta upp små mål, så jag kan berömma mig själv lite mer och inte få ångest när saker går för långsamt.

  • Gå ner lite till så jag gått ner 60 kilon. Då får jag ta nya bilder!
  • Gå till gymmet minst tre dagar i veckan
  • Hitta nånstans att bo
  • Läsa ut min tråkiga bok så jag får börja på Simon och ekarna som jag längtar efter
  • Äta något vettigt minst tre gånger om dan
  • Visa alla jag tycker om eller säga till dom att jag tycker om dom
  • Försöka sova åtta timmar minst två dagar i veckan

Mamma Mia!

Vilken raringfilm! Vi kollade när broren åkt och jammat :)

Många barn - inget bad

Jag och broren skulle vara hurtiga och simma idag. Alla småbarnsföräldrar också. Vi åkte till 421 istället. Minneskortsläsare inhandlad på MediaMarkt. Jag hatar det stället också :)

Laminarian - igenHär är den virad kring mig. Jättetunn är den, men den värmer jättegott!

Slappardag idag

Vi var så lugna och fina igår, men om man bara hade sett till vad jag och broren sysselsatt oss med idag kan man tro att vi söp upp procent av BNP :) Sov jättelänge, sen fortsatte jag ut i soffan med täcket via kaffebryggaren och kylskåpet. Parkerade i soffan och kollade på jättemånga avsnitt av vänner. Sen ringde granninnan, så då fick vi styra upp oss litegrann :) Hon och hennes man har bjudit på stek idag med allt man kan önska sig till. Helt otroligt gott, och med fruktsallad till efterrätt var middagen fulländad!

Nu är det dags för mig att krypa ner i soffan, sondera filmterrängen och möjligen kanske sticka lite om jag orkar lyfta armarna så långt

Omstart

Var på supermysig nyårsmiddag igår hos granninnan. Alla som kom hade ansvar för varsin rätt, jag hade varmrätt på min lott, det var ju tänkt att vi skulle vara här hemma hos mig från början, men platsbrist infann sig när vi plötsligt blev åtta personer :)
Till förrätt bjöds smördegsknyten med grönmögelost, oliver och miniplommontomater. Mums!
Jag bjöd (med god hjälp av broren också) på hel laxsida marinerad i massa gott, pressad potatis och sås. Till efterrätt hade granninnan gjort rabarberpajer med vaniljfluff. Sååå gott!
Hockeyturnering och Trivialmatch, raketskådning på utkiksplatsen och nyårsnatten var komplett!

"Är det skönt med en reset? =)" frågade nån mig när jag önskade honom gott nytt år.  Det är lite så det känns. Även om det inte är någon varken rolig eller önskad omstart så är det ändå en omstart som kommer bli något bra till slut.


RSS 2.0