Första vanten klar!

Igår förfärdigades den första vanten i Fabel och ViKanGarn! Den blev så snygg så jag vet inte vad. Jag kanske borde bli designer istället. Men jag är inte pedagogisk nog att skriva mönster så att nån annan förstår tror jag. Och jag har inte tålamod att korrektursticka nåt heller :)Jag är löjligt nöjd med mig själv och hur kreativ jag kan vara.

Herr Sheriff fick häromsistens syn på brorens mössa med Space Invaders på och blev jätteavis. Nu ska han få en döskallemössa i svart och rött så han blir glad. Krångligt som bara den, men det ska nog bli snyggt till slut hoppas jag. Om inte annat så bara för spänningens skull :)

Tappar maskor

Idag har Herr Sheriff följt med mig på Boxträning. Shiiiit, det kändes att jag inte tränat några konditionspass sen jag blev sjukskriven... Igår var det tungt pass tyngdlyftning också, så nu är jag så trött i armarna att jag tappar maskor när jag stickar på mina fantastiskt vackra vantar-to-be, som snart kommer publiceras första bilden på snart. Det är i mitt plommonlila ViKanGarn och grafitgrå Fabel. Typ såntdär korvmönster som finns på domdär coola baskrarna som jag tror är kanske i Visjögarn (rätta mig om jag har fel)? Här är barnsockorna också! Dom hade jag nästan glömt bara för jag inte var hemma när dom blev klara.

Jag stickar igen!

Kors i taket! Jag trodde aldrig suget skulle komma tillbaka! Men nu har jag satt igång, och nästan en och en halv Tuula-socka är klara! Lilla gudbarnet ska inte behöva frysa till vintern tänkte jag, och då borde han ha vuxit i dom. De ser hysteriskt roliga ut, men jag tror de sitter riktigt bra när de väl kommer på!

Har hunnit med gymmet idag också, och idag har jag nått det smått fantastiska resultatet 2'325 kilo i bänkpress! Säger egentligen inte så mycket, men jag för faktiskt träningsdagbok. Så jag räknar ut de totala kilona varje pass, och så räknar jag ut hur många kilon jag gör i bänkpress och press bakom nacken, beroende på vilket pass det är. Så har jag nåt att jämföra med i det långa loppet.

Sofies matruta

Igår var jag äckligt sugen på lax och färskpotatisMums! Ett hett tips är att ha både lite kycklingbuljong och lite fiskbuljong så blir soppan sådär superfantastisk som bara lax- och färskpotatissoppa kan bli!

Så hittade jag en busig kanin i Stadsparken i Borås, men jag fick honom allt att veta hut!


(jag står och drar honom i örat)

Några lata dagar till

Så har jag vart på kollo ett par dagar i Borås. Ganska skönt. En hel del bad och sånt, men nu ska det bli skönt att komma hem till min egen säng igen!

Kakkalas!Vad gör man när pengarna är typ slut och man vill fira nytt personligt rekord i bänkpress (jag klådde mig själv med fem kilo idag!!!!)? Jo, man tömmer vrårna på allt i nöt-, russin- och chokladväd och häller det hela ihop med lite ingefära i en browniesmet. Jag och herr Sheriff har kalasat ordentligt. Det blev ändå över tills imorgon!
Imorgon bär det av till Borås ett par dar på kollo eller grönbete eller så blir jag helt enkelt lappsjuk och ännu mera galen :)

Tokduktig tjej och kille

Idag har vi varit sååå duktiga! Rensat skämshörnet, dammsugit, våttorkat och skakat alla mattor. Stor klapp på axeln till mig och Herr SheriffJag kan associera fritt hur länge som helst kring det här namnet... Borås är en enorm källa till gapskratt, inte bara på grund av dess invånare ;)

Kortslutning

Så blev det lite för mycket. Ställa klockan på morgonen är för mycket. Bestämma något alls är för mycket. Ta tag i mig själv blir för mycket. Människor som vill att jag ska göra saker blir för mycket. Dags att ladda om!

RSS 2.0