Min bror

Alla som känner mig vet att jag är löjligt förtjust i min bror. Nu har han fixat coolfaktorn för lång tid framöver. Han har köpt sig en Hammond.
image44

Här står den och ståtar efter jag, prinsen, broren och brorens kompis kånkat upp den för trapporna (jag hejade mest på). Vet faktiskt inte om det är en han eller en hon, fick ingen direkt känsla. Mer en känsla av stor personlighet. Alla mina, prinsens och brorens käraste ägodelar är namngivna. Min bil heter Morran, prinsens heter Helge, folkorna heter Greta och Fräulein, brorens basar och gitarrer heter bl.a Stella och Jasmine, det finns fler, men jag har inte riktigt koll på alla kvinnor i hans liv. Jag tycker det är ett ganska trevligt sätt att ursäkta sin fascination för döda ting. Vi döper dom och skapar en relation. Vacker tanke :)

Kommentarer
Postat av: Da Möm

Coolheten vet inga gränser!!! Varför blir jag inte det minsta förvånad??? Jag antar att den redan är kopplad till musikdatorn med woosterbooster och sensearoundsystemet? Nu blir det väl glada partyn med självspelande rytm i bakgrunden. Kan den Jinglebells?

2007-10-22 @ 02:36:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0