Hur orkar folk ha barn?

Passade kidsen igår,  och de är heeelt grymma. Dom spyr ur sig roliga kommentarer, gör roliga saker, och det ÄR faktiskt roligt att pussla och leka med lera fast man är 26 år :)
Och hur mysigt är det inte att ha lilla varma treåringen brevid sig i sängen som vaknar och ler?
Trots detta förstår jag inte hur människor orkar ha barn. Jag var helt matt när jag kom hem igår, och då hade vi ändå bara varit hemma och lekt hela dan. Man sover kanske inte lika gott när man tror att man ska kväva ett barn varje gång man vänder sig i sängen?

Här myser dom med prinsen i soffan (egentligen bygger dom en koja, men de pausade och myste lite)

image139

Trots det massiva barnpassandet har jag hunnit två hela rader på Socka Nummer Två, och det känns som färgerna kommer bli bättre fördelade på den här. Socka nummer ett har lite av röda sidan, orangea sidan och spräckliga sidan. Den som lever får se :)

Nu ska jag sätta igång med dagens göromål, har suttit i morronmöte tills nu. Nu äntligen efter snart ett halvår har jag lite koll på vad de pratar om på mötena. Jag vet vad en reservväg är och jag vet vad det betyder när de säger joddel. Fast jag är glad att jag slipper teknikernas hotellnätter. Stackars killar.

Kommentarer
Postat av: Ida

Tack så mycket =) Jag använder inte heller muddar men tänkte att det får det bli ändring på. Jag har inte ens påbörjat marsstrumporna. Är endast vid hälen på första februari strumpan. kommer nog inte gå som jag vill =( men skamm den som ger sig. Väntar på spänning att se ditt färdiga resultat
Kramis

2008-03-10 @ 10:39:31
URL: http://kidassticksida.blogg.se/
Postat av: Hanna ^^

nä så sött!! ja tror det är skillnad på att va barnvakt och sedan ha egna barn... hoppas jag iaf. annars kommer jag vara död innom ett år!! oooops! hahaha...

2008-03-10 @ 13:54:24
URL: http://hannaofsweden.blogg.se
Postat av: Lillan

Hehe :) det är alltid roligt att få vara barnslig, och en fördel med att vara barnvakt är ju att då har man en riktigt god anledning att vara det med gott samvete :)

2008-03-11 @ 06:31:15
URL: http://lillansticks.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0