På äventyr del två

Igår var jag ju på äventyr på brandstationen. Det gick jättebra, alla nöjda tror jag och jag fick tillåmed sälja lite mer till dom. Och dom ÄR snygga och dom ÄR coola :)

På vägen hem ringde broren (som ju också jobbar på mitt jobb) från Oskarshamn, där han är och grejsar denna veckan. Dom hade glömt lite grejer, så i morse ringde klockan halv sex, hemifrån tio i sex, ner till jobbet, hämta prylar och sen ut på tur igen.



Så strax efter klockan tio hade jag varit en bit efter Jönköping och mött upp broren och kommit tillbaks till jobbet igen. Gissa vem som tänker ditcha jobbet och gå halv fyra idag :) Fast det jobbiga är ju att ingen gör mitt vanliga jobb när jag är ute på annat jobb. Det ligger en hel hög och väntar på mig :( Men så är det ibland.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jäpp, de är snyyyyyyyyygga och coooola. Min syrra och jag sommarjobbade med städ på brandstation i vår ungdom. Vi var i himlen, det var en fröjd. Tjo ho så härligt påmind jag blev av ditt inlägg. Vi fick testa att slänga oss ut för utryckningsstången, det var grymt!

2008-05-06 @ 22:09:16
URL: http://www.stickfrossa.blogspot.com
Postat av: Strumpstickan

Ce la vie:)

2008-05-07 @ 07:53:01
URL: http://intestickbloggen.blogspot.com/
Postat av: Ida

utflykter är ju alltid kul =) Kramis

2008-05-07 @ 08:07:07
URL: http://kidassticksida.blogg.se/
Postat av: Lillan

Jag har lagt ut en bild av min Kaunisjal i samma färg som den du håller på med, du kan ju kika om du har lust :) Det är fantastiskt hur drygt garnet var och att sjalen blev såpass stor av bara ett nystan! kram

2008-05-07 @ 09:26:20
URL: http://lillansticks.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0