Nedräkningen har börjat!

Det är nästan synd att det är så lite år kvar när man tänker på den höga koncentrationen av god mat, uppklädda människor, fyrverkerier och trevligt sällskap. Så skulle man ha det oftare!
Nåt jag inte vill ha oftare är ont. Jag vet inte vad jag lyckats med, men det small liksom till mellan skulderbladen igår när jag satt helt still och stickade hemma hos granninnan igår. Det kanske går över sen.

Nu känns allt sådär hemskt överdefinitivt. Idag ringde A till hyresvärden och berättade att vi skulle separera, så vi behöver två mindre lägenheter. Visst sa hon och tog våra personnummer. Så nu står vi som bostadssökande i vidsidanom-kön. Svårare än så var det inte. Jag känner mig som den värsta människan på jorden som gjort honom så ledsen. Hoppas verkligen nån gång att han kommer förstå vad jag menar, och att jag tycker det är lika hemskt som han.

Som balsam för alla själar kom kidsen och hälsade på idag. Och de var sådär underbara som bara kidsen kan vara. Först hjälpte dom mig att ta bort alla nålar från sjalen. Den är så vacker att man kan gråta! Sen bakade vi sockerkaka med Kitchen-Aiden och hällde vår (heeelt fantastiska btw) smet med kanel, kakao, vanilj och nutellaklickar i nya fina sockerkaksformen som ser ut som ett prinsesslott. Så gjorde vi massa glasyr och droppade på, och strössel, och pyntgelé i olika färger. Det var så vackert som det bara blir när tre syrror (tre, snart sex och 26 år gamla) bakar ihop. Och köket ser ut sådär klusterbombsattackerat ut som det bara kan göra när syrrorna bakar ihop. Pappa hade bara lett :)
När elaka styvmor kom tillbaks åkte vi till jobbet och hälsade på vår bror och bjöd på slottkaka. Alla glada och mätta!

Åkte till Willy's på vägen hem och insåg att jag nog inte är så stark som jag tror i alla lägen. Är inte alls van vid att vara skör, det är liksom inte min grej... Väl hemkommen ringde pappa, och min pappa är bäst i världen. Sen var jag så matt att jag somnade ifrån alla mina kassar en stund, men efter att ha packat upp och ätit en macka gick jag hem till grannfrun d.ä, och fick höra både ett och annat visdomsord och skratta litegrann. Promenixade vidare hem till granninnan, och dom är också bara sådär underbara som vissa människor är. Med min omgivning måste jag ha platinakort på karmakontot. Alla är helt fantastiska.

Blä blä och överblä

Igår gjorde jag det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Mer kommer sen

Idag har jag lärt mig en sak till!

Det räcker inte med 65 kvadrat om man ska blocka en sjal, det räcker inte med ett köksgolv i en miljonprogramslägenhet, och det man har tänkt blocka blir minst dubbelt så stort känns det som när väl blockningsdjävulen besitter kroppen. Jag fick stå obekvämt, krypa under köksbordet, göra mer eller mindre gracila skutt över henne, det gick åt två liggunderlag och ett stort skumpussel, och jag kunde nog blockat lite till i hörnen, men nu ligger hon här och är vacker på mitt köksgolv!



Vilken jättesuddig bild ser jag nu. Men jag är infernaliskt stolt över mig själv om det här går vägen!

Köttbullarnas tid är slut...

Idag var det åter till den bistra pulverfrukosten. Inga mer köttbullemackor till mig. Men, ihop med en kopp kaffe slinker det mesta ner till slut :)
Dagens uppdrag är att hitta skumpussel. Jag blev inte så förtjust i biltemapusslen, kanske ska åka till toys 'r' us istället... ska kolla deras katalog strax

Innan året är slut!

Shit asså, jag är fetgrym :) Hann maska av hela sjalen, så nu ska jag fästa trådar och blocka, och sen är hon färdig! Vacker som ett skogsrå redan nu är hon...



Skulle jag sälja henne skulle det bli ganska många tusen i arbetskostnad, började i november nån gång tror jag...


Hur går det ihop?

Kom hem från body pumpen alldeles nyss. Hur kommer det sig att nåt som gör såå ont kan vara såå skönt?

Laminaria

Nu närmar det sig...
Så här såg den ut för en stund sen:



Sista varvet stickat! Den väger ett ton eller nåt :) Provavmaskade lite på bomullsgarn för att kolla hur det blev, och nu har jag börjat i skarpt läge att maska av. Det ser lite knorvigt ut, men jag tror det blir riktigt bra när det är blockat sen.


Dagens tips

I morse när jag kom upp hade husråttan varit framme och ätit upp det sista brödet utan att säga till. Insåg det inte förrän jag stoppat köttbullarna i pannan. Det är förresten nästan det bästa med hela julen, det är köttbullar högt och lågt! Rotade igenom hela skafferiet, och vad fann jag väl längst in? Jo, tortillas! Såå, smöra litegrann, skiva lite rödlök, släng på några rucolablad och köttbullar, och hå och hej med fröken Bäver så har vi gjort oss en köttbullewrap! Mums!

Nattsudd

Har nystat hela sista härvan av det fina ViKanGarnet till Laminarian, och jag är faktiskt inne på finalvarven nu. Det är så så så så segt... Men snart är det klart och då ska jag åka raka vägen till biltema eller nåt och köpa pussel. Tror sjalen kommer bli helt enorm, det börjar bli knöigt med maskor på en 120 cm rundsticka, det har gått åt en bit över 1000 meter garn, och när jag slätar ut den i mönstret blir den typ dubbelt så stor. Ska bli spännande det här :) Nästa uppdrag är att fatta vad dom menar med avmaskningen... Nån som gjort nån Laminaria och fattade? Man ska maska av med två trådar garn, det verkar hur konstigt som helst!

Update: Tack Lillan! Jag ska provavmaska lite på nåt annat med det konstiga sättet, annars vet jag att det funkar annars med :) Tack igen!

Jag önskar mig...

Det verkar som om julen aldrig tar slut riktigt... Nu kan man vinna jättesnygga sjalnålar och broscher hos Snitsastickat! Jag vill också vara med!

O-Ren Ishii hälsar och tackar

Tomten förstod att O-Ren är tacky ända in i själen, precis som sin partner in crime... Hon tvingade mig att genast montera ihop och sätta fast, och titta så snygg hon blev!



Nu säger O-Ren att hon också är kär i Tomten...

Skakat ur julen!

Igår var vi ute och skakade julen ur kroppen! Vi hamnade på Dubliner's där dom hade liveband och grejer. Tycker det är lite synd när duktiga snubbar spelar dåliga låtar bara för att göra dreglande snubbar i tennist-shirts nöjda. Men men. Många t-shirts såg vi :)
Fick nana på brorens soffa inatt, har sovit som en liten gris. Så vi lyxade till det och åt thai till frukost idag. Sen tog jag och skuttade på vagnen, och nu är jag hemma. Har inte orkat masa mig in i duschen än, ska nog sova lite middag först. Är totalt slut nu, känns som om jag kan sova en vecka. Ska ta tag i mig själv imorgon och åka till gymmet så jag får lite energi igen.
Så ska O-Ren få öppna sin julklapp också! Vi är jättenyfikna bägge två, men det har liksom inte blivit tid över. Men nu när prinsen jobbar och jag har hela dan tom så ska jag nog kunna masa mig ner till henne.

Ojojoj...

Uppe med tuppen och var på rea idag. Gissa vem som är den nya ägaren till den snyggaste kappan? Jag!
Här är jag i juloutfiten, tänkte bara visa att samma klänning som funkade i 25 graders värme gick precis lika bra till fem minusgrader, fick bara uppgradera lite :)



Och titta vad som flyttat in på min köksbänk hemma här under julen...



Den sexigaste maskinen i världshistorien... Boysenbär heter färgen och är mer djuplila än brun som den ser ut att vara här. Hon är såååå vacker....

Helt slut

Jag har haft den bästa julen alla kategorier, vilket inte är så svårt med vänner och familj som jag har!
Nu är det dags att snabbt stupa i säng så jag kommer upp till julrean på Zizzi imorgon. Gissa vem som har presentkort :D

Julfin II

Nu är jag riktigt julpyntad! Frisören hade tid för mig idag, så nu är jag fin som bara den :)
Har gosat ner mig i soffan med alla julklappar och massa papper och slår in lite smått och kollar på Days Of Our Lives... Det var sååå längesen... Varför sänder dom inte reprisen på morgonen längre? Jag hade ju tänkt kolla dubbelavsnitt idag!
Alla julklappar är shoppade, så nu ska jag äta litegrann och sen är tomteverkstaden i full gång igen!
God Jul allihopa!

Jag hann!

Jag hann hälsa på kidsen idag! Jag gör köttbullar och sånt imorgon istället, kidsen är tusen gånger viktigare... Vi hade jättemysigt, jag hjälpte pappa klämma fast ljusen på julgranen och sen klädde barnen den jättevackert :)




Lilla lillasyrran precisionspyntar medans stora lillasyrran bara blir en lila skugga :)

En endaste

Klockan tio stod jag och broren på Allums parkering! Eller kanske två minuter över. Vi var så grymt snabba, så vi hann tillåmed njuta lite i SOLEN!!!! Fick ha shades på oss hela dan, jag har saknat solen så mycket!



Världens bästa broren. tack för allt!

Julfin

Nu har jag både noppat ögonbrynen och utsatt mina stackars ben för mördarmaskinen, så nu är dom så lena och fina så :) Strax dags att väcka broren och åka till Allum!

Adventsfika nummer fyra



Idag är det min och prinsens tur! Jag har bakat en hel armé med piroger, och till detta kommer det serveras rucola- och machésallad med chévre, rostade pinjenötter, körsbärstomater och två sorters lök. Till glöggen blir det cheesecake med pepparkaksbotten och till det rårörda lingon och pepparkakssås. Jag har alltså bara kokat det där första när man ska baka egna pepparkakor, bara skippat mjöl och bikarbonat! Världens bästa sås!
Jag skulle egentligen bakat sånadär fantastiska saffransskorpor, men jag vågar inte, för dom jag fick hade nog bakats med en del kärlek, och jag har ingen sån inspiration idag. Så det fick bli nåt annat :)

Det lackar mot jul...

Det ska bli himla mysigt med jul, men nu börjar jag faktiskt också drabbas så smått av den där ökända stressen... Inte så mycket för att jag är stressad, utan mer för att alla andra hetsar upp sig så mycket.
Det enda jag har lite svårt med är vissa julklappar, jag har ingen aning om vad jag ska hitta på! Tänkte jag skulle gå upp med tuppen imorgon bitti och åka till Allum när det öppnar, så kanske jag får några minuter lugn och ro innan total panik bryter ut :)

Nu står den här!

Jag och mormor har varit ute på vårt ärende, och nu står lådorna här uppe hos mig... Nu är nästa uppdrag att slå in dom i paket och ta med dom till mormor på onsdag morgon igen. håller på och städar här hemma, men nu har jag lite stick- och bloggpaus.

Den största presenten

Om jag lyckats hålla karmakontot på plus kommer en av de bästa sakerna hända imorgon.
Klart är iallafall att jag ska hänga med mormor lite. Vi ska låna mammas uppblåsbara madrass så brorens nattgäst slipper känna sig som en fällkniv när han vaknar på söndag morgon.

Sitter och kollar på Mitt Afrika på åttan medans jag väntar på att prinsen ska komma hem. Än så länge är den bra. Den hör väl till den där sortens filmer man måste ha sett? Hon sa precis: "Jorden är rund för att man inte ska se för långt framåt vägen" Kanske ligger väldigt mycket i det.
Stickar under tiden, nu har jag gjort nästan hälften av näst sista rapporten!
Så längtar jag något helt vansinnigt efter kidsen! Hoppas verkligen jag kan hitta lite tid i helgen eller i början på veckan, annars kommer jag försmäkta :)

Hemmakväll med sig själv

Prinsen hade massa att göra med sin kompis efter jobbet idag, så jag får ha hemmakväll med mig själv. Ska bli riktigt skönt att bara krypa ner i soffan och sticka lite och kanske sova lite. Måste äta nåt också. Är totalt ur fas idag.
Har iallafall stickat två första varven på kanten till Laminarian. Helt vansinnigt tråkigt med så långa aviga varv!

Nya tag

Lag lovade ju nya tag den här nya veckan, med allt vad det innebär... Dagen går mot ljusning, det gör verkligen ingenting för humöret när man inte får sova. Men nu har jag druckit kaffe och fnittrat med mina kollegor lite och fått prata lite, så nu är det liiiite lugnare i hjärtat.
Och jag ser dessutom att jag faktiskt kryssat det mesta på listan. Heja mig!

Äckeldag

Inte nog med att jag ligger vaken typ hela natten och tänker och när jag väl somnar drömmer asjobbigt. När jag vaknar ligger dimman tjockare än i Lützen, det är kallt och rått och ingenting är roligt.
Idiotiskt mycket att få gjort idag, tur jag inte har bråttom hem :)

LPn's fortlevnad

Min bror har kommit på hur han ska hylla LP-skivorna. Det är sååå snyggt. Hammondorgeln i underkant förfular inte direkt bilden heller...


Dagens middag

Idag blev det lök- och morotssoppa med timjan och en variant på quesadilla på libabröd, chevre, riven ost och honung. Ser lite scary ut på bild, men det var himla gott!


Skulle gått på afro idag, men det blev inställd :( får stanna hemma och sticka lite istället. men nu känner jag mig mest trött och matt. ska nog sova middag en stund!

Störigt!

Jag skulle plocka upp en grej jag tappade hemma hos granninnan, satte mig på huk och då sa det pang i bh'n. Aaaaj! Det gör lika ont varje gång, varför blir det såhär??? Jag gjorde ju inte ens nåt gymnastiskt!


Ny apparat!

Titta vad som delvis flyttat in under vår bänk därhemma! Visst är den fin!



Så nu "ska jag bara" fixa lite så ska den funka sen. Ska nog ringa prinsens far och bjuda på middag :)

En utmärkelse till :)

Jag har fått en utmärkelse av Birgitta! Tack så mycket! Jag har ju reda följt reglerna en gång, så nu tänkte jag istället utnämna alla mina bokmärken. Så ni som tror att ni är bland mina bokmärken, ni är utmanade :)


Julklappsbytet IV

Tack tack tack Pia! Min julklapp kom igår, och gissa en gång om jag och granninnans lilltroll kunde hålla oss?



babymerino i den allra skönaste djuplila. Jag försökte retuschera färgerna litegrann, men det gick bara nästan. Och pärlor till också! Så nu är jag utmanad att lära mig något nytt! Jag använder ju inte pulsvärmare, men den här lila tonen har jag en känsla av passar perfekt till färgen på Laminarian, så det kanske blir ett par pulsvärmare, eller varför inte ännu ett par halvvantar :) såna kan jag inte få nog av ju! Och pärlbesatt blir det nog vansinnigt glamouröst.

Gudbarnet

Igår var jag lite närmare himlen. Jag kunde känna lilla gudbarnet igår!

Vardagslyx och postavi

Detta är vardagslyx...



turkisk yoghurt, hackade paranötter och ringla lite flytande honung över... kan nästan känna lukten av medelhavet om jag blundar...

Nu ska jag strax åka ner till posten! Har fått postavi, och det kan bara betyda en endaste sak. JULKLAPP TILL MIG!!!

Musikhjälpen

P3 sänder ju inga vanliga program denna veckan, bara Musikhjälpen för att samla in massa pengar till människor som behöver dom bättre. Har webbtv'n på i bakgrunden och lyssnar. Dom är så himla sköna :) Kan inte hjälpa det, men jag är en sucker både för Kitty Jutbring och Ehsan. Särskilt Ehsan nu när jag i jobbet har blivit tuktad till att faktiskt gilla skånska...

Gå in och kolla, dom är rätt roliga alltså, och det är en bra grej... Nu dansar han värmlänningen helt hysteriskt :)

Ny vecka

Ny vecka, nya tag!

Planer för denna veckan:

-klura ut julklappar till alla
-klura ut vad som ska bjudas på till adventsfikan
-shoppa för adventsfikan
-köpa några julklappar
-behålla husfriden under julen
-sticka sista mönsterrapporten innan kanterna på Laminarian
-städa hela lagret
-fixa så allt är lättskött på lagret när jag har JULSEMESTER
-bli frisk så jag kan träna järnet
-jag borde verkligen gå till frisören... hundvarning...

Btw. Jag har gått ner 57 kilon nu... heja mig!

Familjedagar

Hela denna helgen har gått i familjetecknet. I fredags var jag hos mormor och gjorde julgodis med mamma. Vi har så roligt, sitter mest och fnittrar och förolämpar varann på olika fyndiga vis. Kola, fudge och wienernougat blev kvällens outcome. Så pratade vi om det som egentligen är jättehemligt, eller jag vågar iaf inte säga nåt till nån (okej, kanske en), så ni får se till helgen hur det blir.

Lördag var det lilltrollet...

Idag har jag varit ute hos kidsen hela dan. Oma och Opa åker hem imorgon, och det är såå långt mellan gångerna att man vill passa på! Kidsen var som vanligt helt fantastiska. Vi var i bygdegården och gick tipspromenad först mitt på dan, jag, prinsen, pappa, elaka styvmor, kidsen och opa. Oma behövde ta igen sig lite :)
På väg hem fick jag två gästpiloter i kohavet:



När vi kom hem igen satte pappa igång med middagen. Damn! Han gör god middag som alltid... Sen var det dags att ganska snabbt organisera sig för att åka till kyrkan och titta på julspelet. Helt fantastiskt vilket arbete! Jag är så imponerad! Alla barn var med och sjöng, flera jättevackra solon, kören sjöng och det var åsnor och kameler och änglar och soldater och och och och.... En jätteproduktion!
Strax ska vi upp till Sang och adventsfika nummer tre.

Barnkalas

Idag har jag varit superbusy hela dan. Började med att gå upp vid kvart över sju (bläääää) och gå upp till granninnan, för jag har passat hennes lilltroll idag. När lilltrollet masade sig ur sängen åt vi en makrillmacka ihop, fixade fram lite kläder och ringde prinsen så han kom med bilen. Så åkte vi ner till granninnans jobb och hämtade bilbarnstol. Sen kom dagens höjdpunkt. Jag har hämtat min telefon!!!! Jag fick en helt ny! Hoppas verkligen den kommer klara sig bättre...



På Toys'R'Us hittade vi present till födelsedagsbarnet, och när vi väl kom hem fanns det bara tid för lite expressmakaroner, och sen var det tid för oss att gå på kalas till grannbarnet. Jag hade bara tänkt lämpa av henne där och springa hem igen, men hon var inte det minsta sugen på att bli lämnad bland 15 andra gapiga barn. Så det fick bli kaffe och prat med kalasföräldrarna. Snart ska vi lämna tillbaks lilla tjejen, men jag hade gärna behållit henne ett par dagar till.

Min bror och jag

Vi hyser nån sorts gemensam kärlek till vardagslyx, och då särskilt tandborstar (!). De ska vara coola och ha fräcka funktioner och gärna ha nån extrasuperduperfunktion. Nu har jag hittat tandborsten som kan få vem som helst att baxna, och mig att överväga att slänga ut eltandborsten... Vad sägs om en tandborste designad av Pininfarina ?



Huh? MÅSTE HA!

Möt min sängkamrat Greger

När jag var 18 år och bodde med min dåvarande i Landala fick jag en av de bästa juklapparna av min mamma och bror (jag har iaf för mig att broren var med och valde). Han har efter en längre tids frånvaro kommit tillbaks till min säng och sover hos mig på natten igen.  Möt Greger:



Han är en riktigt cool kille. När han flyttade in hos mig fick han som present en gul polyesterskjorta med äkta -70talsstuk, stor krage och allt!
Önskar btw att skräptelia nån gång kunde få tummen ur och fixa min telefon... sånahär bilder är inte ens roliga att publicera...

Julklappsbytet III

Idag är det den elfte... julklappsbytet skulle skickas den tionde senast... meaning att med lite tur kommer jag ha en julklapp inom dom närmsta dagarna :) Tänk om nån läst min blogg och tänkt att  'nä fy! sjukt oangenäm människa, henne kan inte tomten gilla'. Haha! Jag är hur som helst grymt nyfiken. Tror inte ens jag kommer kunna hålla mig till julafton...

Min julklapp har kommit fram till sin mottagare, men hon verkar vara en karaktärsfast människa för hon skulle lägga sitt paket under granen. Det är nästan ännu jobbigare, för då måste jag ju vänta jättelänge innan jag vet vad hon tycker!

Dagens vrede

Jag blir så arg när vuxna människor beter sig som barn/ tonåringar och sen blir arga när man så okänsligt påpekar att allt inte alls är okej! Helt galen! Jag vill stampa och skrika!

Update: mammor är grymma

Pynne lilla mig

Jag har jätteont i halsen! Jag får inte träna och min hals ser ut som en hårlös hamsters, alldeles tjock :( Jag får sätta all min tilltro till min järnhälsa och hoppas att jag är frisk imorgon igen, för mer än två dars sjuka orkar jag faktiskt inte med, har massa bättre och roligare saker för mig. Har ju lovat min chef att fixa hans gardiner innan fredag. Så imorgon blir det mycket stryka :)

Det är mycket nu =)

Känns som om varenda passersystem av ett visst märke behöver uppdateras i hela Sverige, jag får knappt luft bland alla papper och kartonger!

Utmärkelse!



Titta vilken fin jag fått från Annela! Jag tror inte jag kan utmärka tillbaks, men det vet du väl att jag skulle göra om det gick?
Men nu nominerar jag följande i den ordning de kommer bland mina bokmärken:
Storjägar'n Lillan Kida Snitsastickat TruckerElin
Och några till som redan fått pris :)

1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden

Jag har fått en utmärkelse!

Jag har fått en jättefin utmärkelse från Annela, och när jag sitter vid en dator som gillar blogspot så ska jag fixa med länk och bild och allt :)

Idag har allting varit uppochner, jag badar fortfarande i mail, och det har varit massa att göra och massa människor som ringer och vill olika saker, och människor lovar att jag ska hinna göra saker utan att fråga mig först. Bah!
Tur att dagar tar slut ibland. Imorgon är det nya tag igen!

Jag har fått nattlinne!

Elaka styvmor hade fyndat på jobbet. Hur kunde hon veta att mitt andra snobbennattlinne börjar bli grymt sunkigt?



Det är nån korsning mellan persika och rosa, jättegulligt!

Stora syster

Idag åkte jag ut till kidsen. Oma och Opa är här och hälsar på, och det känns som om jag inte träffat barnen på en evighet... När jag kom idag blev känslan ännu starkare, för stora lillasyrran hade ju blivit vuxen! Hon fyller sex år om precis en månad. Idag hade hon fått ögonskugga av Sinterklaas, och så hade hon sovit med flätor.



Suddig bild, men stora tjejen

Hemma igen!

Jag har haft det så roligt i Köpenhamn! Tyvärr lite för lite tid att bara strosa runt, men jag fick en promenad på ströget i förmiddags innan det var dags att checka ut från hotellet. Himla mysigt.
Tyvärr ingen käck kamera, så inga bilder :( Ekonomitanten har tagit några, får se på måndag om några är presentabla på en blogg :)

Han sticka en hel rapport på Laminarian under resan, varven blir bara längre och längre...

Snyggbyxor!

Idag är jag stoltaste tjejen. I mitt stora veleri över att åka till köpenhamn imorgon sprang jag runt och kollade in garderoben. Eller garderoben och garderoben, olika platser i lägenheten där mina kläder kan tänkas befinna sig. Längst in i garderoben hittade jag mina snyggbyxor som jag inte kunnat ha sen jag bodde på Wrangelsgatan, det är typ hur längesen som helst...

Köpenhamn!

Om mindre än ett dygn sitter jag på ett tåg till Köpenhamn... Ekonomidamen har tjatat på mig en vecka och vill veta vad jag ska ha på mig. Hur ska jag kunna veta vad som attackerar när jag tittar på klädhögen imorgon?
Det ska bli sååå roligt att åka, har inte varit i Köpenhamn som stor nån gång tror jag... Vi ska bo mitt i smeten, så det kommer nog bli bra :)

Hur funkar detta?

Jag beställde igår kväll en baddräkt från Ellos. Massa fina rabatter och grejer. Leveranstid 6-8 dagar tyckte jag var lite länge, men jag hade ingen lust alls att betala 20 kr till för expressfrakt. Loggade in nu för en stund sen och då står den som skickad. Vad är det för lureri??

Idag blev jag nästan lite nervös över mig själv. Imorgon ska jag ta ledigt från gymmet. Det behöver jag, trots både simning och vategympan idag är jag helt död i skuldrorna efter min terrierdate igår :) Hoppas det inte blir värre dag två.

Nu sitter jag och stickar och väntar på att prinsen ska komma hem, han fick jobba över idag. Så är det när man jobbar på skräptelia och alla köer blinkar rött när deras kundtjänst stänger vid tio... Stackars prinsen... Han ska få macka när han kommer.

Mmm... Indiskt idag

Jag spricker... det är så himla gott...

indisk buffé, 69kr på Kvilletorget. Jättegott men lite sunkigt ställe

Ao, aj, ao

Baksidan på min stackars överkropp är lite öm idag... Ska simma sen så kanske det blir bättre.

Prinsen hade gjort köttbullar med ugnspotatisbitar och god sås igår. Mums! Sen vittjade jag julkalendern och fyndade lite godis... Synden kändes komplett :)

Idag har jag garderobsfyndat! Köpte ju en ny reatröja på Zizzi häromsistens, och den hade jag änna glömt, värsta roligt att hitta idag :) Så kollade jag lite i mitt lilla smyckeskrin och hittade mitt gamla ringarmband, då blev jag också glad!
Nåt jag inte är lika glad över är att jag bytt telefon igen. Jag orkade inte med min fina lila längre. Den kan vara hur fin som helst, men det funkar inte med en telefon som hänger sig i ett. Jag blir helt galen och min mentala hälsa blir ytterst oberäknelig... Så nu är jag tillbaks på pappas T610!

Jag gillar mina killar...

I mitt liv finns flera killar, eller män är dom väl. Idag är jag extra glad för min prins. Blev jätteorolig när jag kom hem från gymmet och bilen var borta. När jag kom in i lägenheten stod tv'n på, men ingen prins. Sen visade det sig att han inte trott jag skulle vara hemma förrän åtta, så han hade satt igång att laga värsta överraskningsmiddan. Så kom jag hem och förstörde allt tyckte han. Men det luktar grymt gott från köket. Jag har blivit deporterad till sovrummet. Men jag fick ju ta med mig datorn och stickningen, så det går ingen direkt nöd på mig :)
Och så är jag extra glad för broren. Idag fick jag följa med broren till gymmet och träna på dom stora skrämsliga maskinerna. Jag hoppas inte jag orkar lyfta armarna imorgon! Då blir jag skitsur! Broren är en bra terrier, han hejar på mig jättemycket! Imorgon ska jag dejta blivande svärfar på Åbybadet tänkte jag, då blir han glad. Fast innan dess ska jag nog åka till Allum, eller kanske tillåmed Angered Centrum och inhandla mig en ny baddräkt. Utan att kolla kontot först.
Min pappa är jag också extra glad för. Min pappa är bäst i världen. Nu ska han gå utbildning på jobbet och bli en supersnubbe! Heja pappa!

Bara goda nyheter

O-Ren gick igenom! Nu har jag besiktigad och skattad bil! Huuuur skönt som helst :) Prinsen var snäll och körde in henne, och jag hade nog gjort intryck förra gången jag var där, för det var samma kille som ombesiktigade och han kom ihåg mig :) Jag var nog rätt arg sist...

Så har jag fått min semester beviljad, så gissa vem som inte kommer visa sig på jobbet mellan den 20e december och 6e januari? Jag jag jag jag jag!

Och sist men inte minst, jag har packat ihop min julklapp och klistrat på adressen.... Nu ska bara frimärkena på, och sen bär det av mot en ny ägarinna... glömde ta bild på paketet, men det blev himla fint :) Glittriga julgranar och allt!

Nu har julen börjat

Var hemma hos granninnan igår ju och blev bortskämd med både knäck och chokladkola. Hon hade pyntat hela helgen med stjärnor och gardiner och grejer. Jag älskar julmys och tycker att det är jättefint, men jag är verkligen ingen huslig tjej som går hemma och pysslar... Men när jag kom hem hade prinsen fått en total prinsattack! Nu är det jul hemma hos oss också :)



Blev så himla glad när han vart så gullig. Han hade satt upp ljusstakarna i fönstren, ställt fram mina övergulliga tomtar från "Trolltyg i Tomteskogen" och hängt upp vår julkalender, så idag, bara en dag för sent, har jag lovat mig själv att jag ska ladda den, jag har ju köpt allting till!

Heja mig själv!

2000 meter på strax under 55 minuter idag! Heja mig!
Jag behöver ny baddräkt... det var stundvis otroligt spännande (särskilt för alla andra med simglasögon) med för stor baddräkt. Unna sig i veckan kanske?

Garn!

Det är ett tag sen ni fick se Laminarian, men här är hon!



har ganska många varv kvar, men det rör på sig hela tiden, det är jätteskönt! Så svårt att få en bra bild när man stickar åt "fel" håll, men å andra sidan tror jag kanten uppåt kommer bli grymt mycket snyggare... Och idag kom fortsättningen också! Jag älskar känslan när man sprätter upp paketet och möts av den här synen!


Dagens outfit

Idag kan jag inte hejda mig. Kom på att jag nog inte visat mitt loppisfynd för ynka 30 kr!



Det är den gula t-shirten med blåa härtan och döskallar på. I like :) Helt oanvänd och som sagt ynka 30 kr!

Grattis förrexten!

Idag har en del av broren namnsdag, grattis broren!

Hur kommer denna veckan bli?

Inte direkt nån god start på veckan. Killarna har möte däruppe och det låter inte det minsta mysigt. Det enda jag kan göra för dom är kaffe. Hoppas dom kommer fram till nåt bra. Det ska bli såååå sköööönt att åka till Åbybadet i eftermiddag och veta att den här dan är över...

RSS 2.0